Autómentés Budapesten

Budapest területén vállaljuk az autómentést. Autómentő autónk elérhető hat órára vagy huszonnégy órára, akár sofőrrel együtt is.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autómentés Budapesten

Autómentés Budapesten

Autóparkunkban található egy autómentő autó, amely egy Citroen Jumper. Ha meghibásodott az autója az úton, akkor feltétlenül minket keressen fel. Természetesen az Ön tartózkodási helyére szállítjuk az autómentőt. Az autómentő mellé bérautót is lehet kérni természetesen. 

Autómentőt lehet bérelni 6 órára és 24 órára. Igény esetén lehet kérni sofőrt is, valamint bérautót. Ennek az ára 6 órára 15000 Ft, 24 órára 25000 Ft, a sofőr bérlése 2500 Ft / óra.

Ha autómentőre van szüksége, akkor keressen fel minket bizalommal. Leginkább telefonon hívjon fel minket, ezt megteheti a +36 (20) 254 6475 számon. További elérhetőségeink az email címünk ( info@bojtarberauto.hu ), valamint a weboldalon található ajánlatkérés ív. Sürgős esetekben mindig telefonon keressen minket, mivel így hamar meg tud oldódni a problémája. Keressen minket bizalommal.

Autómentő autó bérlése

Ha autómentő autót szeretne bérelni, akkor mindenképp telefonon keressen fel minket. Itt megbeszéljük a részleteket, például azt, hogy mi a pontos probléma, hol van, van-e szüksége bérautóra, mennyibe fog kerülni a bérlés, van-e szüksége sofőrre, hat órára, vagy huszonnégy órára szeretné az autómentőt igénybe venni és még sok minden mást.

Ezt követően természetesen elvisszük az autómentő autót (és a bérautót, hogyha igényli), aláírjuk a szerződést, elintézzük a kifizetni valókat, majd át is adjuk a kulcsokat. 

Mire van szükség a bérléshez?

Tudjuk, hogy mennyire fontos az embereknek a kiszámíthatóság, épp ezért csak kevés dologra van szükség a bérlésnél. Magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Autómentés Budapesten
Autómentés Budapesten

Autómentés mellé bérautó

Az autómentés mellé természetesen tudunk adni bérautót is, így függetlenül, hogy járműve megadta magát tovább tud menni. Bérautóink között vannak alacsonyabb és magasabb kategóriájúak, dízel és benzines autók, kombik, manuális és automata váltós autók, így biztosak vagyunk benne, hogy fog tudni olyat választani, amely leginkább passzol az igényeihez. 

Mondja el nekünk, hogy milyet szeretne, és mi elmondjuk, hogy mik közül tud választani.

Mit kínálunk?

Minden autónkat tisztán adjuk át, és tisztán is várjuk vissza. Minden autónk garantáltan szervizelt és rendszeresen karbantartott, az időjárásnak megfelelő felszereltséggel adjuk át. Ha autóink egyikével bármilyen probléma lenne, akkor természetesen csereautót tudunk felajánlani. Gyorsak vagyunk és rugalmasak, épp ezért jó választás minket hívni.

Bérautóink

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban. A Mercedes Benz A 180 CDI autó rövidtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 6000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 5000 Ft / nap.

A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók esetében a rövidtávú bérlés 8000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés 6000 Ft / nap.

Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D autóknál a bérlés: 9000 Ft / 8000 Ft / 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman autóknál a bérlés: 12 000 Ft / 10 000 Ft / 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára rövidtávú bérlés esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 14 000 Ft / nap.

A kaució összege minden autónál más. 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Autómentés Budapesten