Autóbérlés Budapesten

Autóbérlés Budapesten, gyors, egyszerű, ügyintézéssel. Rövid távú és tartósbérlet egyaránt. Magánszemélyek, valamint cégek részére is.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés Budapesten

Autóbérlés Budapesten

Számos okból kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy autóra van szükségünk. Ha Önnek nincs autója, vagy a szervizelés ideje alatt sem nélkülözheti a kocsiját, esetleg több személy szállítana, mint amennyi az Ön autójában megengedett, netán egy Önnek fontos eseményen, napon egy magasabb kategóriájú autóval szeretne megjelenni. Mi ebben segítünk Önnek. Hiszen a járműbérlés napjainkban nem számít luxusnak.

Mit kínálunk Önnek?

Munkatársaink színvonalas és hozzáértő kiszolgálással állnak az Ön rendelkezésére. Segítünk az Ön igényeinek legmegfelelőbb autót kiválasztani. Szakértő kollégáink hasznos tanácsokkal látják el Önt a bérelni kívánt autó sajátosságairól, egyedi funkcióiról, kezeléséről.

Minőségi szolgáltatás

Kizárólag kifogástalan műszaki állapotú, megbízható gépjárműveket kínálunk, hiszen ez az alapja a biztonságok közlekedésnek. Rendszeresen szervizelt, tökéletesen karbantartott autóinkat szép állapotban, igényesen kitakarítva, az évszaknak megfelelően felkészítve adjuk át Önnek. Ha mindezek ellenére bármilyen probléma felmerülne, azonnal csereautót biztosítunk.

Egyszeri vagy rendszeres bérlés egyaránt állunk az Ön vagy cége rendelkezésére. Legyen szó rövid távú vagy tartós bérlésről, bérleti konstrukcióink közül valószínűleg Ön is talál megfelelőt. Egyénre szabott bérleti feltételekre is nyitottak vagyunk. 

Igény esetén útvonaltervezéssel, pályamatricával, kiegészítő szolgáltatásokkal segítjük Önt abban, hogy utazása zökkenőmentes legyen. Igény esetén biztosítunk gyermekülést, tetőcsomagtartót, síboxot, hóláncot. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. 

Visszatérő ügyfeleinknek kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal szolgálunk. Érdeklődjön munkatársainknál!

Autóbérlés Budapesten
Autóbérlés Budapesten

Az autókölcsönzés előnyei

Nem kell egyszerre nagyobb összeget kifizetnie egy saját autóra. Elkerüli a forgalomba helyezéssel, kötelező biztosítással, egyéb ügyintézéssel kapcsolatos kellemetlenségeket.

A bérlet ideje rugalmas, az Ön igényei szerint alakítható, így költségei kiszámíthatók, mérsékelhetők, cége számára elszámolhatók.

A szervízelés, karbantartás költségeit, továbbá az amortizáció terheit sem Ön viseli.

Kapcsolódó szolgáltatások

Mint minden gépjármű üzembentartó, mi is rendelkezünk kötelező felelősségbiztosítással arra az esetre, ha a gépkocsi bérlője egy másik fél gépkocsijában töréskárt okoz. Az autókölcsönzés díja minden esetben tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítást.

Ezen felül Ön választhat opcionális biztosításaink közül. Ezek közül néhány: a bérlő saját hibájából eredő kár önrészének csökkentésére, vagy lopáskár önrészének csökkentésére szolgáló biztosítások. Természetesen az utasok biztonsága még fontosabb: szintén opcionálisan kérhető utasbiztosítás is.

Mire van szükség a bérléshez?

Mi tudjuk, hogy ügyfeleinknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. Ezért a bérléséhez csak a következőkre van szükség. Magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Autóbérlés Budapesten