Autóbérlés azonnal

Autót bérelni akár azonnal is lehet a sürgős esetekben. Nagy autó kínálatunkban biztosan megfogja találni azt az autót, amire szüksége van.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés azonnal

Autóbérlés azonnal

Az autóbérlés nem mindig tervezett. Vannak olyan szituációk, amikor szinte azonnal kell egy bérautó. Ha saját autója megadja magát, de Ön épp úton van akkor nagyon fontos, hogy gyorsan kapjon egy autót. Szerencsére mi tudunk ilyen helyzetekben segíteni, sőt, akár a saját autóját is eltudjuk szállítani egy autómentő segítségével.

Kérjük keressen fel minket, hogyha bérautóra van szüksége. Sokféle autó van a kínálatunkban, így megtudjuk találni azt, amire Önnek szüksége van. Autóink mind tiszták, szervizeltek, garantáljuk, hogy elégedett lesz a bérautóval.

Keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy emailben az info@bojtarberauto.hu címen. Minden esetben megbeszéljük a részleteket, hiszen az autóbérlés során egy szerződést is kötünk. Ha kifizette a bérleti díjat és a kauciót akkor át is adjuk a kulcsokat. Keressen minket bizalommal.

Szolgáltatások és extrák

Nálunk van lehetőség rövid távú és hosszú távú bérlésre egyaránt. Ha hosszú távon bérel autót, akkor természetesen olcsóbb a bérlés, a napi díj összege csökken. Ha rendszeres ügyfelünk lesz, akkor folyamatos kedvezményekkel tudjuk ellátni. Egyedi árajánlatokra is vevők vagyunk.

Az autóinkat mindig tisztán adjuk át. Az autóink szervizeltek, jól karbantartottak, az évszaknak megfelelően vannak felszerelve. Ha bármilyen probléma adódna az autóval akkor természetesen csereautót biztosítunk.

Az autóhoz lehet kérni gyerekülést, GPS rendszert, hóláncot, tetőboxot, síboxot. Igény esetén útvonaltervezésben is segítünk. Ha bármilyen kérdése lenne, akkor természetesen legjobb tudásunk szerint válaszolunk. 

Autóbérlés azonnal
Autóbérlés azonnal

Autóbérlés külföldre

Ha autóval szeretne külföldre menni, de a sajátja túl kicsi, vagy nincs is autója, akkor feltétlenül keressen fel minket. A mi kínálatunkban vannak olyan autók, amik tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. Tágasak, nagyok, lehet beléjük bőven pakolni. A külföldi autóbérlés esetén mindenféleképpen ossza meg velünk az úticélját.

Nem tudunk minden országba való utazást támogatni, nem tudjuk támogatni a görögországi és a bulgáriai utakat. Azonban az Európai Unió többi országába bátran lehet menni a bérautóinkkal. Fontos azonban az, hogy kellő körül tekintéssel megnézzük, hogy a célországban milyen szabályok vannak, milyen matricákra van szükség, ebben tud segíteni Önnek kollégáink egyike, ha felhív minket. 

Autóbérlés árak

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban. A Mercedes Benz A 180 CDI autó rövidtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 6000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 5000 Ft / nap.

A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók esetében a rövidtávú bérlés 8000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés 6000 Ft / nap.

Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D autóknál a bérlés: 9000 Ft / 8000 Ft / 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman autóknál a bérlés: 12 000 Ft / 10 000 Ft / 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára rövidtávú bérlés esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 14 000 Ft / nap.

A kaució összege minden autónál más. 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Autóbérlés azonnal
Autóbérlés azonnal

Autóbérlés menete

Az autóbérlése rendkívül egyszerű. Először is vegye fel velünk a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel során mindenben megegyezünk, például abban, hogy hány napra és milyen autót szeretne, milyen extrákat szeretne stb. Így mi már kész szerződéssel tudunk Önnel találkozni. Az átvétel gyors, hiszen csak alá kell írni a szerződést, ki kell fizetni a bérleti díjat és a kauciót (ezt bankkártyával is megteheti!), majd átadjuk a kulcsot és már indulhat is. Rendkívül egyszerű és gyors.