Autóbérlés külföldi nyaraláshoz

Ha azon gondolkozik, hogy egyszerűbb lenne a külföldi nyaralásra egy autóval elmenni, de nincs autója, vagy sajátja kicsi, akkor béreljen tőlünk egyet!

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés külföldi nyaraláshoz

Autóbérlés külföldi nyaraláshoz

Autót természetesen lehet bérelni külföldi nyaraláshoz is. Az ilyen esetben azonban feltétlenül fontos, hogy megossza velünk az utazásnak a célállomását, mivel nem tudunk minden országba való nyaralást támogatni.

Az Európai Unió országaiba szabadon elindulhat, de görögországi és bulgáriai utazást nem támogatunk. A külföldi utazásokra mindig nagyobb autót adunk. 1400 cm3-nél nagyobb hengerűrtartalommal rendelkező autók jó szolgálatot tudnak tenni az ilyen utakon. Külföldi utakra tudunk biztosítani családi egyterű autókat, kombi autókat, valamint 7-9 személyes kisbuszokat, dízel és benzines kivitelben egyaránt.

Egy külföldi utazás előtt mindig fontos, hogy megnézzük, hogy az adott országban milyen szabályozások vannak és milyen matricák szükségesek. Ebben természetesen segíteni is tudunk Önnek. Ha autót szeretne bérelni akkor kérjük keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írhat nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre.

Autóbérlés Budapest

Az autót Budapesten lehet átvenni. Az autó átvételre elsősorban telephelyünkön van lehetősége, ez a 1037 Budapest, Bojtár u. 78. címen található meg. Azonban van lehetőség arra is, hogy egyedi címre kérje az autót. Rendkívül rugalmasak vagyunk, így akár a repülőtérre, vagy akár az otthonához is eltudjuk szállítani az autót. Mindig kész szerződéssel érkezünk, így azt már csak alá kell írnia Önnek. Velünk az autóbérlés egyszerű és gyors.

Autóbérlés külföldi nyaraláshoz
Autóbérlés külföldi nyaraláshoz

Autópark

Autóparkunkban rendkívül sokféle autót megtalálhat. Vannak benzines, dízeles, automata és manuális váltós, nagyobb és kisebb, valamint alacsonyabb és magasabb kategóriájú autók. Tudunk ajánlani célspecifikusan autót, például hosszútávra, vagy városi használatra, de egyedi igények alapján is tudunk ajánlani autót, például akkor, hogyha Önnek csak a manuális váltós autók jöhetnek szóba.

Az autóinkról elmondható, hogy mindig tisztán adjuk át őket. Szervizeltek, karbantartottak, az évszaknak megfelelően vannak felszerelve, ezzel garantáljuk a magunk részéről a biztonságos közlekedést. Amennyiben az autóval bármilyen probléma történik akkor azonnal csereautót biztosítunk. 

Rövid és hosszú távú autóbérlés

Lehetőség van arra, hogy az autót rövidebb és hosszabb távra is bérelje. Az egy órától a harminc napig van lehetőség, rendkívül rugalmasak vagyunk. Ha Önnek csak egy órára van szüksége az autóra, akkor is válasszon minket, de akkor is, hogyha egy hosszabb nyaralásra indulna. Fontos megjegyeznünk, hogy minél hosszabb távra bérli az autót, annak annál olcsóbb a napi díja. Azonban a kauciónak az összege nem változik.

Autóbérlés külföldi nyaraláshoz
Autóbérlés külföldi nyaraláshoz

Autóbérlés kaució

Minden autónknak van kaució díja. Ezt mindig ki kell fizetni a bérleti díjjal együtt. A kauciónak a díja autónként változik. A kauciót természetesen visszakapja abban az esetben, hogyha az autóban nem keletkezett kár. Egyedülálló módon nálunk lehetősége van arra, hogy a kauciónak az összegét bankkártyával fizesse ki a helyszínen. Ha további kérdései vannak akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Kisteherautó bérlés

Cégünknél lehetőség van arra, hogy kisteherautót béreljen. A kisteherautó bérlés egy nagyon jó dolog akkor, amikor költözködik, amikor nyaralni menne, amikor árut kell szállítania. Bármi is legyen az ok, amikor kisteherautóra van szükség a legjobb, hogyha felhív minket. Nálunk többféle kisteherautó érhető el, válasszon célja szerint! Ha szükséges akkor természetesen segítünk is a kiválasztásban. Keressen minket bizalommal.

Autóbérlés külföldi nyaraláshoz