Autóbérlés biztonságosan

A biztonság szó a Covid19 vírus megjelenése óta már fogalommá vált és átértékelődött. Minden területen kiemelten fontos az elővigyázatosság magunk és szeretteink védelmének érdekében. Miért éppen az autóbérlés lenne ez alól kivétel?

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés biztonságosan

Béreljen autót tiszta lelkiismerettel!

Amióta világszerte kirobbant a Covid19 járvány, szó szerint átértékelődött az emberek szótáraiban a biztonság fogalma. Szinte hozzá se mer nyúlni az ember a nyilvános helyeken található tárgyakhoz, kilincsekhez, mert mindenhol potenciális veszélyforrást képzel ilyenkor.

A bérelt autók gyakran naponta cserélnek ideiglenes "gazdát", így nem alaptalan az aggodalom vírushelyzet idején. Amennyiben a H.C.S. Rent Kft.tól bérel járművet, nincs mitől tartania! Autóinkat csak alapos fertőtlenítést követően adjuk bérbe!

A H.C.S. Rent Kft. annak érdekében, hogy mind dolgozói, mind partnerei egészségét megfelelő módon óvja, rendkívül alapos fertőtlenítő eljárással tesz azért, hogy mindenki maximális biztonságban érezhesse magát a bérelt járművek belső terében.

Ózonnal a kiemelkedő biztonságért

Többféle fertőtlenítő eljárás ismeretes, általánosságban egyikre sem mondható, hogy ne lenne elég hatékony. Egy ilyen méreteket öltött világjárvány esetében azonban senki nem engedheti meg magának, hogy kompromisszumot kössön. A H.C.S. Rent Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a létező leghatékonyabb fertőtlenítési technológiát vesse be ebben az esetben, mely nem más, mint az ózon.

Az ózon egy olyan tulajdonságokkal bíró, gáz halmazállapotú anyag, mely minden élő organizmust elpusztít, csírátlanít, ezáltal steril környezetet eredményezve. Előnye a folyékony halmazállapotú fertőtlenítőkkel szemben, hogy a gépjármű szellőzőjébe és a belső burkolat réseibe is behatol, így fejtve ki a leghatékonyabb fertőtlenítő hatását.

A H.C.S. Rent Kft. kizárólag ózongenerátorral történő alapos fertőtlenítést követően adja bérbe autóit, így Ön maximális biztonsággal, a torkában gombóc nélkül élvezheti a tiszta és biztonságos járműveink egyikét! A bérelhető járművek minden bérlés után újabb fertőtlenítő eljáráson esnek át, így csökkentve nullára a fertőzésveszély kockázatát!

Autóbérlés biztonságosan