Autókölcsönzés külföldre

Az autóinkat természetesen lehet kölcsönözni egy külföldi útra vagy egy külföldi nyaralásra is. Nagy méretű autóink jó választások ilyen esetekre.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autókölcsönzés külföldre

Autókölcsönzés külföldre

Autóinkat természetesen lehet kölcsönözni külföldre is. Az ilyen utazások során minden esetben egy nagyobb hengerűrtartalommal rendelkező autót adunk. Fontos, hogy olyan autót adjuk, amely a hosszabb utakra lett tervezve, elvégre egy városi autó nem feltétlenül jó választás egy hosszabb útra.

Az autó kiválasztásánál fontos, hogy megfelelő méretű legyen, hiszen egy külföldi utazás során jelentős mennyiségű csomag kerül elszállításra. Az autókölcsönzés során nagyon fontos, hogy megossza velünk az úticélját. Az Európai Unió országaiba engedélyezzük az utazást bérautóinkkal, azonban görögországi és bulgáriai utazásokat nem tudunk támogatni. 

Az autóbérlés menetét és további információkat lejjebb görgetve olvashat. Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor feltétlenül keressen fel minket telefonon. Ezt megteheti a +36 (20) 254 6475 számon. De írhat is nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését!

Autópark

Autóparkunk rendkívül széles, többféle autó megtalálható kínálatunkban. A Mercedes Benz A 180 CDI autó rövidtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 6000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 5000 Ft / nap.

A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók esetében a rövidtávú bérlés 8000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés 6000 Ft / nap.

Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D autóknál a bérlés: 9000 Ft / 8000 Ft / 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman autóknál a bérlés: 12 000 Ft / 10 000 Ft / 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára rövidtávú bérlés esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 14 000 Ft / nap.

A kaució összege minden autónál más. 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Autókölcsönzés külföldre
Autókölcsönzés külföldre

Autóbérlés menete

Az autóbérlésnek a menete rendkívül egyszerű. Először is hívjon fel minket telefonon. Ha felvesszük egymással a kapcsolatot, akkor minden szükséges részletet megtudunk beszélni. Például azt, hogy milyen igényei vannak az autóval szemben, hova szeretne utazni, milyen távra szeretne utazni, milyen extrákra van szüksége (például gyerekülés), stb. Ha minden részletet megbeszéltünk, akkor már csak az autó átadása van.

Az autót áttudja venni telephelyünkön. A találkozó napjára már elkészül a szerződés, így azt már csak alá kell írni és át is veheti az autót. Az autóbérlés során bármilyen kérdése van tegye fel, készségesen válaszolunk minden kérdésre. Várjuk megkeresését!

Kisteherautó bérlés

Cégünktől nem csak személygépkocsit tud bérelni, hanem kisteherautót is. Ez rendkívül jó akkor, hogyha épp költözködik, vagy valami nagyobb árut/tárgyat/bútort szeretne elszállítani. A kisteherautóinkra is ugyanazok a szabályok és tulajdonságok érvényesek, mint a személygépkocsikra. Minden kisteherautót tisztán adunk át. Ezek az autóink is garantáltan szervizeltek, jól karbantartottak. Ha valamilyen probléma lenne bármelyik autónkkal, akkor természetesen tudunk felajánlani csereautót. Keressen fel minket bizalommal, hogyha kisteherautó szeretne!

Autóbérlés repülőtérre

Fentebb írtuk, hogy az autó átadás a telephelyünkön történik meg. Azonban mi rendkívül rugalmasak vagyunk, épp ezért nem csak telephelyünkön lehet átvenni az autót. Van lehetőség arra, hogy egyedi címen vegye át az autót. Például otthonában, de akár a repülőtéren is.

Ha épp hazaérkezik külföldről, és szüksége van egy autóra, akkor eltudjuk szállítani a bérautót a repülőtérre a szerződéssel együtt. Itt már csak aláírja a szerződést, kifizeti a bérleti díjat és a kauciót és már indulhat is az autóval. Ha megadja a járat számot, akkor pontosan kitudunk érkezni. 

Autókölcsönzés külföldre
Autókölcsönzés külföldre

Az autóbérlés előnyei röviden

Autót fenttartani rendkívül költséges dolog. Megvásárolni, átiratni, szervizelni, tisztítani, tankolni, parkolni, tárolni, adót fizetni, kötelezőt és CASCO-t fizetni – ezek mind-mind súlyos összegekbe kerülnek. Ráadásul, ha nagyobb és drágább autója van, akkor sok esetben annál többet kell fizetni. Épp ezért, hogyha nincs szüksége mindennap autóra, akkor teljesen felesleges autót fentartani.

További előnye az autóbérlésnek, hogy ki tud próbálni olyan autót, amilyet szeretne. Ha autó vásárlás előtt áll, akkor jó döntés pár napig egy olyan autót bérelni, mint amit meg fog vásárolni. Autót vásárolni felelős döntés, épp ezért jól meg kell fontolni.

Akkor is jó autót bérelni, amikor nagyobb autót szeretne. Minden esetben segítünk kiválasztani a megfelelő autót. Az autóbérlés során az Ön válláról leveszünk mindent, hiszen Önnek nem kell foglalkoznia a biztosítással, a szervizzel. Csak vezetnie kell az autót.