Autókölcsönzés Budapesten

Ha autót szeretne bérelni Budapesten akkor forduljon hozzánk. Mi jó állapotú, tiszta autót adunk át Önnek, a kívánt extrákkal, akár otthonához is elszállítjuk az autót.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autókölcsönzés Budapesten

Autókölcsönzés Budapesten

Cégünk többfajta autót tart az autóparkjában. Ha költözködni szeretne, ha árut szeretne elvinni egyik helyről a másikra, ha elszeretne utazni hosszabb időre, vagy ha szimplán csak szüksége van egy bérautóra, akkor keressen fel minket. Autóink mind jó állapotúak, szervizeltek, karbantartottak. Tisztán adjuk át az autókat a kölcsönzés során. 

A gyors ügyintézést garantáljunk, így a lehető leghamarabb eltudja vinni a kiválasztott autót. Budapesten belül kérheti házhoz, vagy kérheti reptérre is. Ha így kéri az autót, akkor is választhat a különböző extráink közül, mint például a gyerekülés. Személyesen is eljöhet az autóért a 1037 Budapest Bojtár utca 78 címre.

Van lehetőség egyszeri és rendszeres kölcsönzésre is, ezutóbbi kedvező feltételekkel érhető el. Kérheti az autót rövid időre is de hosszabb időre is. Igény esetén útvonaltervezéssel, pályamatricával, kiegészítő szolgáltatásokkal segítjük Önt abban, hogy utazása zökkenőmentes legyen. Ha felszeretné velünk venni a kapcsolatot akkor keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését.

Autóbérlés Budapest külföldre

Van lehetőség arra, hogy külföldre vigye el a bérelt autót. Ilyen esetben mindenképp közölje velünk az úticélt. Az Európai Unió országaiba lehet vinni az autókat, azonban a görögországi és bulgáriai utakat nem támogatunk. Az ilyen utakra 1400 cm3-nél nagyon hengerűrtartalmú autókat adunk. Külföldi utakra tudunk biztosítani családi egyterű autókat, kombi autókat, valamint 7-9 személyes kisbuszokat, dízel és benzines kivitelben egyaránt.

Külföldi út előtt mindenféleképpen tájékozódni kell az adott országnak a törvényeiről, például a környezetvédelmi besorolás elvárásáról. 

Autóbérlés Budapest külföldre
Autóbérlés Budapest belváros

Autóbérlés Budapest belváros

Ha autót szeretne bérelni, akkor azt megteheti rövid, illetve hosszabb időtartamra is. Ha hosszabb időtartamra szeretné bérelni, akkor a napi költség is alacsonyabb lesz. Ha nyaralásra vagy síelésre szeretne menni, akkor akár az otthonához is eltudjuk vinni a gépjárművet, így egyből el tud kezdeni bepakolni. Ha belvárosi használatra szeretne autót, akkor autóparkunkból tud olyan autót választani, amely városi közlekedésre lett tervezve, így jó fogyasztással bír. 

Autóbérlés Budapest Ferihegy

Van lehetősége arra, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren vegye át az autóját, ha arra van szüksége. Ha elmondja nekünk az érkezésének az idejét, akkor mi ott fogjuk várni Önt bérautójával. Amennyiben a járat számát is megadja, amivel érkezik, mi nyomon tudjuk követni az Ön érkezési idejét is, számolva az esetleges késésekre. Így emiatt sem kell Önnek aggódnia. Nem kell taxira várnia, nem kell tömegközlekedéssel közlekednie.

Autóbérlés Budapest Ferihegy
Teherautó bérlés

Teherautó bérlés

Az autóbérlés mellett számos érv szól, főleg akkor, hogyha teherautó bérlésről van szó. Teherautót nem szoktak az emberek otthon tartani, azonban a szükség néha úgy hozza, hogy igénybe kell venni egynek a használatát. Ha teherautója nincs akkor nem is kell adóznia utána, kötelező és CASCO biztosítást fizetni, nem kell szervizelni, karbantartani, gumit cserélni, és a ma már nagyon drágának mondható tárolásról sem kell gondoskodnia. De ha szükség van a teherautóra, akkor egyszerűen csak kiválaszt nálunk egyet, és mi bérbe adjuk Önnek. 

Autópark

Autóparkunkban sokféle autót megtalálhat, a személygépkocsiktól kezdve a tehergépkocsikig. Weboldalunkon minden autóról részletes tájékoztatást kap. Az autókat mindig kitisztítva, jó állapotban adjuk át, és így is várjuk vissza. Minden bérautónk rendelkezik a Magyarországon szükséges autópálya-matricával. Ha meghibásodott az autója, vagy nincs autója, de feltétlenül szüksége van egyre, akkor bérelje tőlünk. A szokványos autóktól a magasabb presztízsű autókig tart a kínálatunk.

Autópark