Autóbérlés Budapesten 1 napra

Nálunk lehet bérelni autót akár egy napra is. Budapesten vehető át a tiszta, jó állapotban lévő autóink egyike.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés Budapesten 1 napra

Autóbérlés Budapesten 1 napra

Természetesen van lehetőség arra, hogy csak egy napra béreljen autót. Autónként változik ennek a díja, kérjük tekintse meg autóparkunkat, hogy tudjon dönteni, de mi is segítünk a döntésben. Az, hogy milyen autó kerül kiválasztásra függ attól, hogy mi a cél.

Autót bérelni egy napra sok okból lehet. Lehet azért, mert egy napig a saját autó a szervizben van, lehet azért, mert bár van jogosítványa, de amúgy nem tart fent autót, de egy napra mégis kell. Vannak olyanok, akik alapjáraton nem az országban élnek, azonban rövidebb időre hazajönnek. Ilyenkor sokan a taxit kizárják, és inkább bérelnek egy autót. Ezeken kívül még sok olyan helyzet van, amikor jó lehet 1 napra autót bérelni.

Ha Ön is szeretne 1 napra autót bérelni, akkor keressen fel minket. Kiválasztjuk az autót, aláírjuk a szerződést, és már viheti is az autót. További részletekért kérjük olvasson tovább. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. 

Kombi autó bérlés

Természetesen autóparkunkban találhat kombi autót is. Ehhez kérjük kattintson az alább látható linkre, hogy megtudja tekinteni, hogy milyen autóink vannak.

Autóbérlés

Az autókat mindig karbantartva, tisztán, jó állapotban adjuk át az ügyfeleinknek. Ha bármilyen probléma lenne az autóval, akkor természetesen tudunk csere autót biztosítani Önnek. Ha bármilyen kérdése lenne az autóinkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket telefonon vagy emailben.

Autóbérlés Budapesten 1 napra
Autóbérlés Budapesten 1 napra

Autóbérlés Budapest Ferihegy

Ha Önnek egy napra van szüksége autóra és nem tud eljönni székhelyünkre, mivel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren van már rá szüksége, akkor természetesen meg tudjuk oldani, hogy odavisszük Önnek az autót. Ekkor gyorsan megkötjük a szerződést, elintézzük a fizetést és már indulhat is bérautójával.

Amikor Ön megérkezik, akkor mi már ott fogjuk Önt várni a bérautóval.

Autó bérlés menete

Az autó bérlés menete a kapcsolat felvétellel kezdődik. Mindig van egy szerződéskötés, itt szükségünk van az Ön adataira. Ha a szerződést aláírtuk, a fizetés megtörtént, akkor át is adjuk a kulcsot az autóhoz. Ha nem tud telephelyünkre kiérkezni és ott átvenni az autót, akkor van lehetőség arra is, hogy otthonába, a repülőtérre, vagy más helyszínre elszállítsuk az autót. Ha szeretne bérelni, de nem tudja, hogy milyen autó lenne Önnek az ideális, akkor keressen fel minket bizalommal és segítünk. 

Autóbérlés Budapesten 1 napra
Autóbérlés Budapesten 1 napra

Az autóbérlés előnyei röviden

Az autóbérlésnek számtalan előnye van. Ha alapjáraton nincs szüksége autóra, és emiatt nem is birtokol, de van olyan helyzet, amikor szükség van az autóra. Autót fentartani nem olcsó dolog, rengeteg kötelező költsége van, mint például az adó, a biztosítás, a rendszeres karbantartás, a tisztítás, a parkolás és a tankolás. Ha az embernek nincs szüksége mindennap autóra, akkor jobb megoldás, hogyha időnként bérel egy autót. Ilyenkor biztos, hogy egy jó állapotú, tiszta autót fog kapni, ami biztos, hogy kifogja elégíteni az igényeit.

A bérlés nálunk rendkívül rugalmas, az Ön igényeihez szabottak, a költségekkel előre lehet tervezni. 

Mire van szükség a bérlésnél?

Mi tudjuk, hogy az embereknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. A bérléshez nincs szükség túl sok mindenre. Magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Autóbérlés Budapesten 1 napra