Autóbérlés bankkártyával

Az autóbérlés során a kauciónak az összegét a helyszínen bankkártyával is kifizetheti, nem csak készpénzzel. Weboldalunkon nettó árakat talál.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés bankkártyával

Autóbérlés bankkártyával

Ma már igény az, hogy az emberek tudjanak vásárolni bankkártyával. Sokan nem szeretnek nagy összegeket maguknál hordani, ami teljesen érthető. Ráadásul kártyával fizetni ma már sokkal egyszerűbb. Mi ehhez az igényhez alkalmazkodunk, és lehetőséget teremtünk a bankkártyás fizetésre.

Az autóbérlés során lehetősége van arra, hogy a kaució összegét bankkártyával fizesse ki a helyszínen. Így nem kell nagyobb összeget magánál tartani, ez egy sokkal biztonságosabb és tisztább módja az autóbérlésnek. A weboldalon nettó árakat találhat.

Ha szeretne autót bérelni akkor keressen fel minket. Többféle személygépjárművünk van, illetve kisteherautónk. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését!

Autóbérlés Budapest belváros

Bármikor kerülhet olyan helyzetbe az ember, amikor bérautóra van szüksége. Ilyenkor fontos a gyorsaság és a rugalmasság. Autóinkat áttudja venni telephelyünkön, amely Budapesten van, pontosabban a 1037 Budapest, Bojtár u. 78. címen. Ha bármilyen oknál fogva, de nem tudja a telephelyünkön átvenni az autót, akkor van lehetőség arra, hogy elszállítsuk egy egyedi címre, például a belvárosba. A részletekért kérjük keressen fel minket telefonon.

Autóbérlés bankkártyával
Autóbérlés bankkártyával

Autóbérlés külföld

Természetesen van erre lehetőség. Az Európai Unió országaiba támogatjuk az utazást, azonban nem áll módunkban támogatni egy görögországi vagy egy bulgáriai utazást. Minden esetben ossza meg velünk utazásának a célállomását! Ilyen hosszú távú utakra csak 1400 cm3-nél nagyobb hengerűrtartalommal rendelkező autókat tudunk biztosítani.

Ez azért van, mert a kisebb autók azok inkább városi közlekedésre alkalmas. Egy nyaralás során egy huzamban hosszabb utat teszünk meg, és kell hely az utasoknak és a csomagoknak. Külföldi utakra tudunk biztosítani családi egyterű autókat, kombi autókat, valamint 7-9 személyes kisbuszokat, dízel és benzines kivitelben egyaránt. Egy külföldi út előtt mindenképp informálódni kell az adott ország szabályairól, illetve arról, hogy milyen matricák szükségesek. 

Az autókölcsönzés előnyei

Az autókölcsönzésnek számtalan előnye van. Elsősorban az, hogy rendkívül sok költséget lehet megtakarítani. Nem kell költeni szinte semmit az autóra, mivel a biztosítások, az adózás, a fenntartás mind a bérbeadót terheli. Ha meghibásodik az autó, akkor a bérlő kap csereautót, nem kell elvinnie szervizbe, szerelőhöz. A bérbeadó minden terhet levesz a bérlőnek a válláról.

Olyan eset is van, amikor van egy autó, azonban az valamiért nem felel meg egy célnak. Például valaki egy kisebb, városi közlekedésre szánt autót használ a mindennapokban. Azonban nyáron el akar utazni külföldre a családdal. Mindenképp autóval szeretne menni, viszont a sajátja kicsi. Ilyenkor egy egyszerű és költséghatékony megoldás az, hogyha kibérel egy nagyobb autót.

A bérautó biztos, hogy jó állapotban van, nem fog lerobbani útközben, és minden esetben tiszta. 

Autóbérlés bankkártyával
Autóbérlés bankkártyával

Minőségi szolgáltatás és extrák

Minden esetben kifogásolhatatlan műszaki állapotú járművet adunk, hogy biztonságos legyen a közlekedés. Autóink mindegyike rendszeresen szervizelt, karbantartott. Szép állapotban vannak kívülről és belülről is, igényesen kitisztítva adjuk át. Ha ezek közül valami nem teljesülne, vagy probléma lépne fel az autóval, akkor csereautót biztosítunk.

Egyszeri és rendszeres bérlésre van lehetősége, rövid és hosszú távra egyaránt. Egyéni bérleti feltételekre is abszolút nyitottak vagyunk. Az autónkat lehet kérni különböző extrákkal, mint az útvonaltervezés, gyerekülés, tetőcsomagtartó, síbox, hólánc, GPS rendszer. Minden esetben az a célunk, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek. 

Mire van szükség az autóbérléshez?

A megbízhatóság, az egyszerűség, a gyorsaság és a rugalmasság nagyon fontos. Ezért a bérléséhez csak a következőkre van szükség: magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!