Autóbérlés árak

Tekintse meg, hogy egyes autóinknál mennyi a bérlési díj. Ha szeretne tőlünk bérelni, kérjük keressen fel minket.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés árak

Autóbérlés árak

Az autóbérlésnek az ára mindig az adott autótól, a lefoglalni kívánt időintervallumtól és a különböző extráktól függ, mint például a helyszínre szállítás. Ez kiegészül autónként az egyéb felmerülő költségekkel. Például a napi kilóméter limit meghaladásával kilóméterenként kell díjat fizetni. Illetve minden autóbérlés során van egy kauciós összeg is.

Az autó és a teherautó bérlés áráról lejjebb görgetve olvashat konkrétumokat. Még tovább olvasva találhat információkat az autóbérlés mikéntjéről. Fizetni nem csak készpénzzel tud, hanem előre átutalással, helyszínen készpénzben vagy valutával. Weboldalunkon bruttó árakat talál, így azok már tartalmazzák az adó összegét is. Ezekkel az összegekkel Ön már tud számolni.

Ha szeretne tőlünk autót bérelni, akkor kérjük keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 telefonszámon, vagy írhat nekünk emailt az info@bojtarberauto.hu címünkre. Illetve az ajánlatkérés gombra kattintva is feltudja velünk venni a kapcsolatot. Keressen fel minket bizalommal, hogyha autót szeretne bérelni!

Autó bérlés árak

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban.

Olcsóbb autóink a Nissan Micra 1.2 autóbérlés, Subaru Justy HatchbackFord Focus 1.6 16V Kombi autók esetében a rövidtávú bérlés 9000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap.

A középkategóriás autóink, mint a Peugeot 307 SWPeugeot 308 HDIPeugeot 308 SWMini Cooper ClubmanKia Carnival 2.9 CRDI Prémium autók a rövidtávú bérlés 10000 Ft / nap, a középtávú bérlés 8000 forint / nap.

BMW 320 D Touring autó rövidtávú bérlés esetén 18000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15000 Ft / nap.

Minden autónkhoz országos autópálya matricát adunk. A kaució összege minden autónál más, 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Autóbérlés árak
Autóbérlés árak

Teherautó bérlés árak

Öt féle teherautó áll a rendelkezésre. A Mercedes Citan 109 CDI teherautó rövidtávú bérlés esetén 8000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 6000 Ft / nap.

Mercedes Sprinter 316 CDI és a Opel Movano 2.5 CDTI Emelőhátfalas autóknál az ár rövidtávú bérlés esetén 12 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 11 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 10 000 Ft / nap.

Peugeot Boxer City-Box autó ára: 15 000 Ft / 13 000 Ft / 10 000 Ft naponta. Ezeken felül még van egy autómentő autónk is, aminek az ára 6 órára 15000 Ft, 24 órára 25000 Ft, sofőr bérlése 2500 Ft / óra.

A kaució szintén változik az autók között. 

Tudnivalók az autóbérlésről

Az autóbérlés ahogy már fentebb említve van lehet rövidebb és hosszabb távra is. Visszatérő ügyfeleinknek különböző kedvezményeket biztosítunk. Az autóinkat mindig tisztán és jó állapotban adjuk át, és így is várjuk vissza. Az autókat lehet kérni extrákkal is, mint például a gyerekülés, vagy a tetőbox. 

Az autóbérlés során először egy szerződést kell kitölteni, amelynél szükségünk van az adataira. Ha kész a bérleti szerződés, akkor adjuk a kulcsot, és indulhat is az Ön által kiválasztott autóval.

A bérleti díj fizetésének módját is Ön választja meg. A fizetés történhet átvételkor készpénzben vagy bankkártyával. Eltérő fizetési mód is elérhető igény esetén.

Ha eljött a bérlés vége akkor rugalmasan megbeszéljük az átadásnak a körülményeit.

Autóbérlés árak