Vállalati autóbérlés

Autót nem csak magánszemélyek, hanem cégek is tudnak bérelni. Van lehetőség rövid és hosszú távú autóbérlésre, többféle autó közül lehet választani.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Vállalati autóbérlés

Vállalati autóbérlés

Cégünktől nem csak magánszemélyek tudnak autót bérelni, hanem vállalatok, cégek is. A cégeknek rendkívüli módon megéri autót bérelni az autó fenntartás helyett. Mikor válassza a vállalati autóbérlést?

Ha mobilitási megoldást keres addig, amíg megérkezik az új céges autó. Ha nem akar többet bajlódni az adókkal, biztosításokkal, szervizzel, karbantartással, papírmunkával, hanem csak egyszer szeretne fizetni egy hónapban. Ha külföldi partnere, ügyfele érkezik, és szeretné a legjobb körülményeket megteremteni. Ha szeretne tartósan, biztonságosan, kötöttségek nélkül autót bérelni. Ha meglévő autóját szervizeli és szüksége van a szerviz ideje alatt is autóra. Ha egy magasabb árkategóriájú autóra lenne szüksége egy fontosabb eseménynél. 

Ha bármelyik igaz Önre vagy cégére akkor feltétlenül keressen fel minket. Ezt megteheti a weboldalunkon található ajánlatkérés oldalon, vagy írhat nekünk emailt az info@bojtarberauto.hu címre, de fel is hívhat minket a +36 (20) 254 6475 számon. Keressen fel minket bizalommal, hogyha bérautót szeretne! Olvasson tovább, hogy megtudja a részleteket.

Autóbérlés 1 napra

Van lehetőség autót bérelni egy napra is természetesen. Ha presztízs okból van szükség autóra, akkor tudunk ajánlani magasabb árkategóriájú autót is. Az autót át lehet venni telephelyünkön, ami a 1037 Budapest, Bojtár u. 78. címen található. Igénye esetén el tudjuk szállítani máshova is a járművet, például otthonához, cégéhez, vagy akár a repülőtérre is. A rövidtávú autóbérlés esetén is van természetesen szerződés. Ha aláírta a szerződést, és kifizette a bérleti díjat és a kauciót akkor már át is adjuk a kulcsot. 

Vállalati autóbérlés
Vállalati autóbérlés

Tartós autóbérlés

A tartós autóbérlés nagyon jó választás. Ha hosszabb távra bérel autót, akkor a napi bérleti díj alacsonyabb, mint a rövid távú bérlés esetén. Van lehetőség arra is, hogy egyedi árajánlatot adjunk. A tartós autóbérlés nagyon előnyös azok számára, akiknek hosszabb távra kell autó. Ilyenkor nem kell foglalkozni a kötelező biztosításokkal, súlyadóval, és az egyéb költségekkel. Csak a bérleti díjat kell kifizetni és tankolni kell. A hosszútávú autó bérlés 10-30 nap, vagy még tovább tartó időszak. Ha visszatérő ügyfelünk lesz, akkor folyamatos kedvezményekkel tudunk szolgálni.

Autóbérlés árak

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban. A Mercedes Benz A 180 CDI autó rövidtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 6000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 5000 Ft / nap.

A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók esetében a rövidtávú bérlés 8000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés 6000 Ft / nap.

Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D autóknál a bérlés: 9000 Ft / 8000 Ft / 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman autóknál a bérlés: 12 000 Ft / 10 000 Ft / 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára rövidtávú bérlés esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 14 000 Ft / nap.

A kaució összege minden autónál más. 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Vállalati autóbérlés
Vállalati autóbérlés

Kisteherautó bérlés

Cégünktől nem csak személygépkocsit lehet bérelni, hanem kisteherautót is. Itt is ugyanazok a szabályok érvényesülnek, lehet bérelni hosszabb és rövidebb távra egyaránt. A kisteherautóink között találhat emelőhátfalas autót, valamint autómentő autót is. Minden esetben segítünk kisteherautót választani, hiszen mindig attól függ, hogy milyen autó a jó, hogy mi a cél. Ha nincs szüksége arra, hogy naponta használjon kisteherautót, de például havonta egyszer szüksége van rá, akkor jobb megoldás bérelni. Keressen fel minket bizalommal. 

Autóbérlés menete

Vegye fel velünk a kapcsolatot elsősorban. Ezt követően megbeszélünk minden részletet. Többek között azt, hogy milyen autót szeretne, milyen céllal szeretne autót, hol szeretné átvenni az autót, mennyi lesz a pontos összeg a bérlésnél, és milyen iratokat hozzon magával.

A találkozás alkalmával aláírjuk a szerződést. Cégek esetén cégkivonatra, aláírási címpéldányra, aláíró személy személyes okmányaira, és a bélyegzőre van szükség. Ha aláírta a szerződést, kifizette a bérleti díjat és a kauciót akkor mi át is adjuk az autót. A megbeszélt időpontban pedig visszavesszük, mindig a szerződés szerint járunk el. 

Vállalati autóbérlés