Autóbérlés hosszútávon

Az autókat nem csak rövidtávra lehet bérelni, hanem akár hosszútávra is. Hosszútávon a napi díj kedvező, visszatérő ügyfeleink egyedi ajánlatokat kapnak.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés hosszútávon

Autóbérlés hosszútávon

Az autóbérlés rövid és hosszú távon is megoldható. Az élet bármikor hozhat egy olyan helyzetet, amikor hosszútávon kell autót bérelni. Az ilyen esetek alkalmával azonban nem kell aggódnia, csak jó céget kell választani. Ajánljuk magunkat – nálunk az autóbérlés gyors, tiszta, egyszerű és kényelmes.

Ha hosszútávon szeretne autót bérelni, akkor tekintse meg autó kínálatunkat. Különféle autók közül tud választani. Ha hosszútávon bérel autót, akkor a napi díj kedvezőbb, mintha rövid távon bérelne, ráadásul, ha visszatérő ügyfelünk lesz akkor különböző kedvezményekkel tudjuk Önt megajándékozni.

Az autóbérlésnek a menete rendkívül egyszerű. Keressen fel minket először is, ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy emailben az info@bojtarberauto.hu címen. A kapcsolat felvétel során minden szükség dolgot megbeszélünk. Milyen autót szeretne, hány napra szeretné, megy-e ezzel külföldre, milyen extrákat és kiegészítő szolgáltatásokat kér stb. A találkozás napján már a kész szerződést tudja aláírni (a személyes adatait igazoló okmányokat hozza magával!). Amint kifizette a bérleti díjat és a kauciót már át is adjuk a kulcsokat és indulhat is.

Autóbérlés rövidtávon

Autót lehet bérelni rövidtávon is. Ha csak pár órára vagy 1-2 napra van szüksége az autóra, akkor jó választás bérelni. Ezt abban az esetben szokták igénybe venni, hogyha messziről érkezik rokon, barát, és a saját autó túl kicsi, vagy egy üzleti esemény alkalmával, amikor jobb benyomást kelt egy magasabb kategóriájú autó. De akkor is jó rövidtávon autót bérelni, hogyha autóvásárlás előtt áll, de biztosra szeretne menni. Ilyenkor jó pár napig kipróbálni a megcélzott autót, így biztosabb lesz a vásárlás.

Ha rövidtávon szeretne autót bérelni, akkor szintén keressen fel minket, megbeszéljük a részleteket és már el is kezdődhet a bérlési folyamat. Nálunk a bérlés gyors, rugalmas és egyszerű. 

Autóbérlés hosszútávon
Autóbérlés hosszútávon

Autópark

Autóparkunkban többféle autót is találhat. Nem csak személygépjárműveket, hanem kisteherautókat is adunk bérbe. Az autóink között találhat dízeles, benzines, automata és manuális váltós, városi, családi autókat. Lehetőség szerint próbálunk minden igényt lefedni. Kizárólag kiváló műszaki állapotú, megbízható gépjárműveket kínálunk, mivel úgy gondoljuk, hogy mi ezt tudjuk biztosítani annak érdekében, hogy a közlekedés biztonságos legyen. Rendszeresen szervizelt, tökéletesen karbantartott autóinkat szép állapotban, igényesen kitakarítva, az évszaknak megfelelően felkészítve adjuk át Önnek. Ha mindezek ellenére bármilyen probléma felmerülne, azonnal csereautót biztosítunk.

Autóbérlés külföldre

Az autóinkat lehet bérelni külföldre is. Ilyen esetekben mindenféleképpen ossza meg velünk, hogy mi az utazásának a célja, mivel nem tudunk minden országba támogatni egy utazást. Görögországba és Bulgáriába nem támogatjuk az utazást az autóinkkal, azonban az EU többi tagállamába lehet utazni az autóinkkal.

Segítünk az autó választásban, mi mindenféleképpen nagyobb autót javaslunk ilyen esetekbe, hiszen fontos, hogy az utasok és a csomagok is kényelmesen elférjenek. Ha külföldre utazna autóval, akkor keressen fel minket, hiszen hosszútávon olcsóbb autót bérelni!

Autóbérlés hosszútávon
Autóbérlés hosszútávon

Autóbérlés repülőtérre

Ha épp külföldről jön haza és nem szeretne tömegközlekedéssel vagy taxival haza menni és még a továbbiakban is szüksége van bérautóra, akkor van egy jó ajánlatunk, hiszen nálunk nem csak a telephelyünkön lehet átvenni az autókat, hanem el is szállítjuk egyedi címre. Ha szeretné, akkor a repülőtérre eltudjuk vinni az autót. Ha megosztja velünk érkezésének az idejét vagy a járatszámot, akkor mi már ott fogjuk Önt várni egy szerződéssel. Amint kifizette a bérleti díjat és a kauciót már át is adjuk a kulcsokat.