Az autóbérlés előnyei

Az autóbérlésnek számtalan előnye van, sok esetben sokkal jobb választás az autó birtoklással szemben.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Az autóbérlés előnyei

Az autóbérlés előnyei

Az autóbérlésnek számtalan előnye van. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy nem kell autót fenntartania. Nem kell megvennie egy autót, nem kell az átírással törődnie, nem kell kifizetnie a kötelező biztosítást, a CASCO-t, a súlyadót. Nem kell a fenntartással törődnie, tehát nem kell szervizbe hordania, nem kell javítgatnia, nem kell kitisztítani és letisztítani, nem kell tankolni, nem kell a parkolással bajlódni, ami sok esetben fizetős is.

Ha nincs szüksége a mindennapokban egy autóra, akkor felesleges fentartani egyet. Ha szüksége van rá alkalomadtán, akkor egyszerűbb bérelni egyet. Ha van autója, és mindennap használja, de szervizbe kell vinnie, akkor is nagyon jó választás bérelni egy autót. Ha költözködne, de nem akar súlyos összegeket fizetni a költöztető cégnek, akkor béreljen tőlünk kisteherautót, ezzel is pénzt spórol! 

Az autóbérlés nálunk rendkívül egyszerű, gyors, rugalmas és olcsó. Olvasson tovább és tekintse meg az autóbérlésnek a menetét, az autóparkunkat, és a további szolgáltatásainkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Keressen fel minket bizalommal!

Autóbérlés menete

Az autóbérlésnek a menete rendkívül egyszerű. Először is vegye fel velünk a kapcsolatot. A kapcsolatfelvételt követően megbeszéljük a részleteket. Megbeszéljük, hogy milyen célra kell autó, és az autóparkunkban található autók közül melyik lenne a legjobb választás. Megbeszéljük az időpontot és a helyszínt is az autó átvételre. 

A helyszínen (ami lehet telephelyünk, de lehet egyedileg megválasztott cím is) kitöltjük a szerződést, valamint kifizeti a bérleti díjat és a kaució összegét. Amint ez megtörtént át is adjuk a kulcsokat, és a szerződésben szereplő visszaadás során pedig újra találkozunk. Egyszerű, gyors és rugalmas az autóbérlés nálunk. 

Az autóbérlés előnyei
Az autóbérlés előnyei

Autópark

Autóparkunkban nem csak személygépkocsikat találhat, hanem kisteherautókat is. A skála úgy tevődik össze, hogy az ízlések, szokások és célok alapján tudjunk adni autót. Épp ezért vannak benzines és dízeles, kisebb és nagyobb, automata és manuális váltós autóink. Vannak autóink városi közlekedésre és nagyobb utakra is. Sőt, emelőhátfalas kisteherautó és autómentő autó is van a kínálatunkban. Tekintse meg autóinkat.

Autóbérlés

Mit kínálunk?

Minden autónkat tisztán adjuk át. Az autóink mind szervizeltek, karbantartottak, garantáltan jól fognak működni a bérlés ideje alatt. Ha bármilyen probléma adódna, akkor természetesen tudunk felajánlani csereautót. Az autóinkat különböző extrákkal is lehet kérni. Többek között kérhet tetőboxot, gyerekülés vagy GPS-rendszert. 

Ha útvonaltervezésben van szüksége segítségre számíthat ránk. Ha autómentő szolgáltatásunkat választja, akkor sofőrszolgálatot is tudunk biztosítani. További extra szolgáltatásainkért kérjük keressen fel minket telefonon. 

Az autóbérlés előnyei
Az autóbérlés előnyei

Rövid és hosszú távú autóbérlés

Lehetőség van rövidebb és illetve hosszabb távra is autót bérelni. 1-2, 3-9, 10-30 napig lehet autókat bérelni nálunk. Minél hosszabb távra bérel autót annál olcsóbb a napi költség, azonban a kaució összege változatlan marad. Ha csak egynapra van szüksége autóra, vagy egy egész hónapra akkor is jó választás minket felhívni. 

Nálunk az autóbérlés gyorsan és egyszerűen meg van, válasszon minket bizalommal.