Kisteherautó bérlés Budapesten

Furgon, kisteherautó bérlése Budapesten. Egyszerű, gyors ügyintézés. A különböző igényeknek megfelelő legjobb ár-érték arányú bérlés elősegítése.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Kisteherautó bérlés Budapesten

Kisteherautó bérlés Budapesten

Olykor szembesülünk azzal a problémával, hogy túl kicsi autónk csomagtartója: nem fér bele, amit szállítani szeretnénk. Vagy belefér ugyan sok minden, de nem győzzük idővel, pénzzel a sok fordulót. Esetleg szívesen megkímélnénk autónkat a szállítással járó szennyeződésektől, károktól. Persze az is előfordulhat, hogy nincs is autónk, szállításra mégis szükségünk lenne.

Nekünk van ötletünk! Béreljen kisteherautót nálunk!

Jól felszerelt, kifogástalan állapotú járműveinkkel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó szállítmányozásról, költöztetésről. Egyszeri vagy rendszeres bérlés egyaránt megoldható. Visszatérő ügyfeleinknek kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal szolgálunk. Igény esetén útvonaltervezéssel, pályamatricával, kiegészítő szolgáltatásokkal segítjük Önt abban, hogy szállítmánya célba érjen.

Miért jó választás egy kisteherautó bérlése?

Számos érv szól egy autóbérlés mellet, főleg, ha kisteherautóról van szó. Hiszen így nem kell saját autót vásárolnia, tárolnia. Megtakarítja a járulékos, de elkerülhetetlen költségeket mint például az adó és kötelező felelősségbiztosítás, esetleg CASCO díja. Szintén nem kell költenie a rendszeres karbantartásra és az esetleges meghibásodásokból adódó szervizelési munkákra.

Mit kínálunk?

Nekünk fontos ügyfeleink elégedettsége! Ezért nem csak bérbe adunk, munkatársaink tapasztalatával, segítőkészségével is állunk az Ön rendelkezésére. Teljes körű tájékoztatást nyújtunk kisteherautóinkról, a bérlési feltételekről.

Járműveink műszakilag kifogástalan állapotúak, rendelkeznek minden szükséges irattal, engedéllyel. Rendszeresen szervizelt, az évszaknak megfelelően felkészített, megbízható furgont, kisteherautót kínálunk Önnek. Igény szerint kiegészítő szolgáltatásokat (útvonaltervezés, pályamatrica, GPS-bérlés) is nyújtunk. Ezekről bővebb felvilágosításért érdeklődjön munkatársainknál!

Kisteherautó bérlés Budapesten
Kisteherautó bérlés Budapesten

Milyen autót válasszak?

Önnek csak a célt kell megfogalmaznia, mi segítünk! Ügyfélközpontú, tapasztalt kollégáink hasznos tanácsokkal látják el Önt a bérlés előtt. Segítünk az Önnek legmegfelelőbb, legjobb ár-érték arányú járművet kiválasztani. 

Figyelembe vesszük a szállítmány méretét, a szállítandó személyek számát, a bérlés időpontját és hosszát, valamint az Ön személyes igényeit.

Szeretnénk gyorsan és leghatékonyabb megoldást kínálni az Ön problémájára.

Mire van szükség a bérléshez?

Mi tudjuk, hogy ügyfeleinknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. Ezért kisteherautóink bérléséhez csak a következőkre van szükség: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, cég esetén a cégazonosító adatok, adóigazolvány. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!