Autószállító bérlés

Ha probléma van autójával és nem tud tovább haladni, akkor hívjon minket. Autómentő autót és igény esetén bérautót is tudunk biztosítani.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autószállító bérlés

Autószállító bérlés

Cégünknél lehetőség van arra, hogy autómentőt rendeljen. Az autómentő autónk egy Citroen Jumper. Néha előfordulnak olyan esetek, amikor az ember úton van és az autó meghibásodik. Kivételes esetekben megtörténik, hogy sehogy sem lehet működésre bírni, így ilyenkor autómentőt kell hívni.

Autómentőt lehet bérelni 6 órára és 24 órára. Igény esetén lehet kérni sofőrt is, valamint bérautót. Ennek az ára 6 órára 15000 Ft, 24 órára 25000 Ft, a sofőr bérlése 2500 Ft / óra.

Ha valamikor is autómentőre lenne szüksége, kérjük hívjon fel minket. Szükség esetén elszállítjuk az autóját, ráadásul bérautót is tudunk Önnek biztosítani. Keressen fel minket bizalommal, hogyha autómentőre van szüksége. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon. Várjuk meg keresését!

Autómentő autó bérlése

Fontos kiemelni, hogy nem csak a bérleti díj és az esetleges sofőr díja van, hanem a kaució összege is van. A Citroen Jumper autó esetén a kauciónak a díja 150 000 Ft. Ha most még nincs szüksége autómentőre akkor jó, hogyha elmenti a telefonszámunkat, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor lesz szüksége autómentőre.

Mit kínálunk?

Mind az autómentőt, mind a bérautót tisztítva adjuk át. Az autóink minden esetben szervizeltek, karbantartottak, biztosítjuk Önt afelől, hogy nem fog csalódni az autóinkban. Ha bármilyen probléma lenne mégis a bérautóval, akkor garantáltan kicseréljük az autót. Nálunk az ügyintézés minden esetben gyors és egyszerű.

Autószállító bérlés
Autószállító bérlés

Autóbérlés menete

Az autóbérlés röviden: telefonálás, időpontegyeztetés, szerződéskötés, indulás! Először is vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt követően megbeszéljük, hogy milyen autóra lenne szüksége (például autómentőt szeretne, illetve egy bérautót is). Ha meg van az autó, és megbeszéltük a részleteket (például a költségeket) akkor egyeztetünk egy időpontot és helyszínt.

Az autókat áttudja venni telephelyünkön is, a 1037 Budapest, Bojtár u. 78. címen. Van lehetőség azonban arra is, hogy egyedi címen vegye át az autót, például reptéren, vagy ha autómentőről van szó, akkor természetesen oda szállítjuk a járművet, ahol Ön épp tartózkodik. Ha személyesen találkozunk, akkor már csak alá kell írni a szerződést, ki kell fizetni a költségeket, majd el kell indulni. Egyszerű és gyors nálunk az autóbérlés.

Autómentés bérautóval együtt

Ha autómentésre van szüksége, azonban a továbbiakban kiemelten fontos, hogy legyen autója, akkor keressen fel minket, hiszen mi nem csak az autómentő autót tudjuk adni, hanem tudunk mellé adni bérautót is. Autóparkunkban alacsonyabb és magasabb kategóriájú autók egyaránt találhatóak, így biztos, hogy tudunk olyan autót adni, amely jó lesz Önnek. 

Rövidebb és hosszabb távra is bérelhető. Minden autónkat tisztán adjuk át, minden autónk szervizelt, jól karbantartott. Bármilyen probléma merülne fel az autóval, csere autót tudunk biztosítani. 

Autószállító bérlés