Repülőtéri autóbérlés

Autóbérlés Budapesten, Ferihegy, Liszt Ferenc repülőtér területén, gyors, egyszerű, ügyintézéssel. Rövid távú és tartósbérlet egyaránt.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Repülőtéri autóbérlés

Kisteherautó bérlés Budapesten

Társaságunk célja, hogy ügyfeleink számára biztosítsuk az autóbérlés lehetőségét Ferihegyen, a Budapest Liszt Ferenc Reptéren bármikor, amikor Önnek szüksége van rá. Nem kell taxira várnia, a tömegközlekedés nyűgjeit kiállnia, nem kell a drága parkolásért fizetnie. Amikor az Ön gépe megérkezik, mi ott várjuk, hogy perceken belül átvehesse autóját.

Autóparkunk

Jól felszerelt, kifogástalan állapotú járműveinkkel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó szállítmányozásról, költöztetésről. Egyszeri vagy rendszeres bérlés egyaránt megoldható. Visszatérő ügyfeleinknek kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal szolgálunk. Igény esetén útvonaltervezéssel, pályamatricával, kiegészítő szolgáltatásokkal segítjük Önt abban, hogy szállítmánya célba érjen.

Autóparkunk

Választhat akár kis vagy közép kategóriájú, akár kombi vagy egyterű családi autót, mi rendelkezésére állunk. Jelentős autóparkunknak köszönhetően biztosan találunk olyan gépjárművet, amely megfelel az Ön igényeinek.

Munkatársaink színvonalas és hozzáértő kiszolgálással állnak az Ön rendelkezésére. Segítünk az Ön igényeinek legmegfelelőbb autót kiválasztani, hogy amikor megérkezik, elégedetten üljön be autójába.

Kizárólag kifogástalan műszaki állapotú, megbízható gépjárműveket kínálunk, hiszen ez az alapja a biztonságok közlekedésnek. Rendszeresen szervizelt, tökéletesen karbantartott autóinkat szép állapotban, igényesen kitakarítva, az évszaknak megfelelően felkészítve adjuk át Önnek. Ha mindezek ellenére bármilyen probléma felmerülne, azonnal csereautót biztosítunk.

Extra felszereltség

Mi tudjuk, hogy Bérlőink igényei különböznek, s van, akinek extra tartozékra is szüksége van a bérelni kívánt autóban. Az Ön kérésére biztosítani tudjuk a következő tartozékokat:

  • Gyermekülés – Gyermeke biztonsága érdekében 3 típusból is választhat, gyermeke korának megfelelően.
  • Tetőbox – Ha több csomagja van, mint amennyi kényelmesen elfér az autó csomagtartójában. 
  • GPS rendszer – Mindig a legfrissebb térképpel, hogy Ön a lehető legoptimálisabb útvonalon közlekedhessen.
Autóparkunk, Repülőtéri autóbérlés
Az autóbérlés menete, Repülőtéri autóbérlés

Az autóbérlés menete

Az előzetes adatfelvétel során egyeztetünk Önnel minden olyan fontos információt, ami lehetővé teszi azt, hogy előre elkészített szerződéssel várjuk Önt a reptéren. Így pár perc alatt véglegesíthetjük a bérleti szerződést, és Ön már indulhat is a kérésének megfelelően felszerelt autóval.

A bérleti díj fizetésének módját is Ön választja meg. A fizetés történhet átvételkor készpénzben vagy bankkártyával. Egyedi igény esetén ettől eltérő fizetési módot is választhat.

A bérleti idő végeztével az előre megbeszélt időpontban és helyen vesszük át Öntől az autót. Igényeit szem előtt tartva, rugalmas megoldásokat biztosítunk.

Egyszeri vagy rendszeres bérlés egyaránt állunk az Ön vagy cége rendelkezésére. Legyen szó rövid távú vagy tartós bérlésről, bérleti konstrukcióink közül valószínűleg Ön is talál megfelelőt. Egyénre szabott bérleti feltételekre is nyitottak vagyunk.

Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Visszatérő ügyfeleinknek kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal szolgálunk. Érdeklődjön munkatársainknál!

Kapcsolódó szolgáltatások

Mint minden gépjármű üzembentartó, mi is rendelkezünk kötelező felelősségbiztosítással arra az esetre, ha a gépkocsi bérlője egy másik fél gépkocsijában töréskárt okoz. Az autókölcsönzés díja minden esetben tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítást.

Ezen felül Ön választhat opcionális biztosításaink közül. Ezek közül néhány: a bérlő saját hibájából eredő kár önrészének csökkentésére, vagy lopáskár önrészének csökkentésére szolgáló biztosítások. Természetesen az utasok biztonsága még fontosabb: szintén opcionálisan kérhető utasbiztosítás is.

Repülőtéri autóbérlés