Autóbérlés házhoz szállítva

Az autóért nem kell feltétlenül eljönnie hozzánk, van lehetőség arra, hogy mi vigyük el Önhöz az autót! Keressen minket bizalommal.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés házhoz szállítva

Autóbérlés házhoz szállítva

Az autókat Budapesten lehet átvenni. Erre elsősorban a 1037 Budapest, Bojtár u. 78. címen található telephelyünkön van lehetőség. Azonban tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor ez egyáltalán nem megoldható, hogy az ember eljöjjön az autójáért. Mi egy olyan cég vagyunk, akiknek rendkívül fontos az, hogy az ügyfeleket a lehető legjobban kiszolgáljuk.

Épp ezért lehetőség van arra, hogy házhoz szállítással kérje az autót. Ha elutazna, és már szeretne egyből bepakolni az autóba, vagy bármilyen más okból, de szeretné, hogy otthonából tudjon elindulni a bérautóval akkor keressen minket. Elszállítjuk otthonához az autót a szerződéssel együtt, amit már csak alá kell írnia, ki kell fizetnie az autó bérleti díját és kaucióját, majd indulhat is.

Nálunk az autóbérlés rendkívül egyszerű és gyors. Autóparkunk széles, sok autó közül lehet választani. Hogyha autót szeretne bérelni, akkor feltétlenül minket keressen fel. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, de írhat is nekünk üzenetet az +36 (20) 254 6475 címre. Várjuk megkeresését!

Autóbérlés repülőtérre

Ahogy fentebb leírtuk, ahogy lehet kérni az autót otthonra, úgy lehet kérni repülőtérre is. Ha külföldről érkezik haza, és nem akar a repülőtérről taxizni vagy tömegközlekedni, akkor nagyon jó megoldás a bérautó. Ráadásul hogyha az itthon tartózkodása alatt is szüksége van autóra, akkor még inkább jobb, hogyha elvisszük a repülőtérre az autót. Az előzetes kapcsolat felvétel során minden apró részletet megbeszélünk, ezek alapján megalkotjuk a szerződést, amelyet Önnek már csak alá kell írnia a repülőtéren. Ha megosztja velünk a járatszámot vagy az érkezésének az idejét, akkor biztos lehet benne, hogy érkezése pillanatában mi már ott leszünk a helyszínen.

Autóbérlés házhoz szállítva
Autóbérlés házhoz szállítva

Autóbérlés külföldre

Az autóinkat természetesen lehet bérelni külföldre is. Egy külföldi nyaralás sok esetben sokkal olcsóbb, hogyha autóval teszi meg, még akkor is, hogyha bérautóval. Ha külföldre szándékozik vinni az autót, akkor mindenféleképpen ossza meg velünk, hogy mi az úticélja. Nem tudunk minden helyszínt támogatni, az Európai Unión belül szabad az utazás, azonban Görögországba és Bulgáriába nem.

Az ilyen esetekben mindig nagyobb autót adunk, hiszen a kisebb, városi közlekedésre szánt autók nem erre lettek kitalálva. Tágas és nagy autót adunk, hogy a csomagjai és utasai is kényelmesen elférjenek. Az utazás előtt mindenféleképpen meg kell nézni, hogy a célországban milyen szabályozások vannak és milyen matricákra van szükség. Ha felhív minket akkor ebben kollégáink is tudnak segíteni. 

Autóbérlés árak

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban. A Mercedes Benz A 180 CDI autó rövidtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 6000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 5000 Ft / nap.

A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók esetében a rövidtávú bérlés 8000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés 6000 Ft / nap.

Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D autóknál a bérlés: 9000 Ft / 8000 Ft / 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman autóknál a bérlés: 12 000 Ft / 10 000 Ft / 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára rövidtávú bérlés esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 14 000 Ft / nap.

A kaució összege minden autónál más. 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Autóbérlés házhoz szállítva
Autóbérlés házhoz szállítva

Szolgáltatások

Az autóink mind tiszták, és mind szervizeltek. A lehető legjobb állapotban adjuk át őket, a magunk részéről biztosítjuk a kényelmes, tiszta és biztonságos utazást. Ha mindezek ellenére bármilyen probléma lenne az autóval, akkor természetesen csere autót tudunk biztosítani.

Az autóink bérlésénél van lehetőség hosszútávú és rövidtávú bérlésre is. Az egy órától a harminc napig terjedően lehet bérelni autót. Ha visszatérő ügyfelünk lesz, akkor különféle kedvezményekkel tudjuk Önt ellátni.

Ha hosszútávra bérel autót akkor a napi díj kevesebb. Autóinkhoz lehet kérni olyan extrákat, mint a gyerekülés, a GPS rendszer, a hólánc, a tetőbox. Igény esetén útvonaltervezésben is tudunk segíteni.