Autóbérlés üzleti útra

Ha üzleti útra kell mennie, de nincs autója, vagy a sajátja nem megfelelő akkor keressen fel minket. Magasabb kategóriájú autók is vannak a kínálatunkban.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés üzleti útra

Autóbérlés üzleti útra

Ha üzleti útra kell menni, de nincs autója, vagy a saját autója nem felel meg a célnak, akkor keressen fel minket. Autóink között találhat olyan autót, amely megfelel egy üzleti úthoz, egy csapatépítő tréninghez, egy tárgyaláshoz.

Autóink mind tiszták és kiváló műszaki állapotban vannak. Autóink között találhat magasabb kategóriájú autókat is, amelyek tökéletes választások egy üzleti útra. Autóinkat kibérelheti rövidebb és hosszabb távra is, akár külföldre is. Minden esetben szerződést kötünk. Gyorsak és rugalmasak vagyunk, egyedi igényeit figyelembe vesszük.

Ha autót szeretne bérelni, akkor keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, de írhat is nekünk levelet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését! Tovább olvasva megtudhatja a szükséges információkat a bérlés menetéről, a külföldi utazásról és az időtávokról.

Autóbérlés külföldre

Autóinkat természetesen lehet bérelni külföldre is. Azonban itt fontos, hogy megossza velünk az úticélt. Bérautóinkkal Görögországba és Bulgáriába nem lehet menni, azonban az Európai Unió többi országába támogatott az utazás. Minden utazás előtt fontos, hogy megnézzük, hogy a célországban milyen szabályok érvényesek, milyen matricákra van szükség.

Külföldi út esetén mindig nagyobb autót adunk az utasok, csomagok és a kényelmes utazás szempontjából. Ha felkeres minket, akkor minden fontos részletet megtudunk beszélni. Keressen minket bizalommal. 

Autóbérlés üzleti útra
Autóbérlés üzleti útra

Autóbérlés rövid és hosszútávon

Autóinkat lehet rövid és hosszútávon is bérelni. Rövidtávú bérlés: 1-2 nap, középtávú bérlés: 3-9 nap, hosszútávú bérlés: 10-30 nap. Minél hosszabb időre bérel autót, annak a napi költsége annál kedvezőbb, azonban a kauciós összeg nem változik. Az autóinkat mindig tisztán adjuk át és tisztán is várjuk vissza. 1-2 napos bérlés esetén általában nem szükséges takarítani, hiszen nem tud úgy szennyeződni, viszont egy 20-30 napos bérlés esetén mindenképp szükséges egy tisztítás. Ha ez elmarad, akkor takarítási díjat számolunk fel.

Az autóbérlés előnyei

Az autóbérlésnek számtalan előnye van. Anyagilag mindenképp megéri, hiszen egy autót megvásárolni és fenttartani nem olcsó. Rengeteg járulékos költsége van, ráadásul nagy felelősség is társul hozzá. Nem elég, hogy ki kell fizetni az autót, az átírást, a kötelezőt, a CASCO-t, a súlyadót, de ha meghibásodik akkor szabadidőben el kell vinni szervizbe és a szerelés ideje alatt nincs autója.

Ha bérautóval közlekedik, és az meghibásodik, akkor egyszerűen csak fel kell hívnia minket és mi adunk egy csereautót. Nem kell szervizbe, szerelőhöz vinni az autót, Önnek egyáltalán nem kell szerelnie, csak felhívni minket. Az autóbérlésnél előny még, hogy akár olyan autót is vezethetünk egy darabig, amit nem feltétlenül engedhetünk meg magunknak, azonban egy bizonyos időszakra fontos, hogy egy magasabb árkategóriájú autóval jelenjünk meg.

Autóbérlés üzleti útra
Autóbérlés üzleti útra

Az autóbérlés menete

Az autóbérlésnek a menete rendkívül egyszerű. Először is keressen fel minket telefonon. Ezt követően megbeszélünk minden fontos részletet, többek között azt, hogy mikor szeretné az autót, milyen autót szeretne, vinné-e külföldre az autót, hol szeretné átvenni az autót, milyen extrákat kér hozzá stb.

A személyes találkozóra már kész szerződéssel érkezünk, amelyet már csak alá kell írnia. Ha aláírta és kifizette a bérleti díjat és a kauciót akkor át is adjuk a kulcsot. Ennyire egyszerű. Keressen fel minket bizalommal hogyha gyors és rugalmas autóbérlést szeretne. 

Autóbérlés árak

Autóparkunk rendkívül széles, többféle autó megtalálható kínálatunkban. A Mercedes Benz A 180 CDI autó rövidtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 6000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 5000 Ft / nap.

A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók esetében a rövidtávú bérlés 8000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés 6000 Ft / nap.

Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D autóknál a bérlés: 9000 Ft / 8000 Ft / 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman autóknál a bérlés: 12 000 Ft / 10 000 Ft / 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára rövidtávú bérlés esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 14 000 Ft / nap.

A kaució összege minden autónál más. 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Autóbérlés üzleti útra