Autóbérlés külföldre árak

Tekintse meg, hogy mennyibe kerül az autóbérlés külföldre! Autóinkat lehet bérelni külföldi utazásokhoz és nyaralásokhoz is.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés külföldre árak

Autóbérlés külföldre árak

Az autóbérlésnek az ára több részből tevődik össze. Egyrészről mindig van egy kauciós díj, illetve az autónak van egy napi bérleti díja. A napi bérleti díj aszerint változik, hogy hány napra bérli az autót. A rövid távú bérléssel szemben a hosszútávú bérlés sokkal olcsóbb. A külföldi utazás esetén a hosszú távú bérlési díjakat mutatjuk be.

A Mercedes Benz A 180 CDI autó 5000 Ft / nap. A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók 6000 Ft / nap. Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára 14 000 Ft / nap.

Ezek az árak a hosszútávú, tehát a 10-30 napos bérlés esetén érvényesek. Ha további kérdései vannak akkor kérjük keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, de írhat nekünk üzenetet is az info@bojtarberauto.hu címünkre. Várjuk megkeresését! Ha további információkat szeretne a külföldi bérlésről, akkor kattintson a linkre.

Autókölcsönzés külföldre

Autóbérlés Budapest

Az autóbérlés Budapesten történik meg. Az autókat át lehet venni a budapesti telephelyünkön ( 1037 Budapest, Bojtár u. 78. ), de természetesen máshol is át lehet venni. Egyedi címre is elszállítjuk az autót, például otthonához vagy a repülőtérre.

Az autóbérlés nálunk rendkívül egyszerű, tiszta és biztonságos. Minden autóbérlés során van szerződés, amelybe minden fontos információt rögzítünk. Ha felhív minket, akkor megtudjuk beszélni, hogy milyen autóra van szüksége, milyen extrákat és milyen szolgáltatásokat szeretne igénybe venni, hol szeretné átvenni az autóját, milyen módon szeretne fizetni (készpénzben vagy kp-ban). A megbeszéltek alapján szerződést írunk, amit csak alá kell írnia, ki kell fizetnie a bérleti díjat és a kauciót és már át is adjuk a kulcsokat. 

Autóbérlés külföldre árak
Autóbérlés külföldre árak

Autópark

Autóparkunkban sokféle autó megtalálható. Célunk, hogy a legtöbb igényt kitudjuk elégíteni. Az autóbérlésnek ugyanis sokféle oka lehet, lehet az, hogy hirtelen kell egy autó és minél olcsóbb kell, de olyan is lehet, amikor alkalomhoz illő, drága autóra van szükség. Városi használatra fentartunk kisebb autókat, és a külföldi nyaralásokhoz vannak jó nagy autóink. Autóink között találhat benzines és dízeles autókat, automata és manuális váltósokat, kisebbeket és nagyobbakat, alacsonyabb és magasabb kategóriájú autókat. 

Az autóbérlés előnyei

Az autóbérlésnek számtalan előnye van. Az egyik legfontosabb, hogy nem kell autót fentartani. Az autó fenttartása költséges, onnan számítva, hogy megvettük. Lényegében folyamatosan költeni kell rá (szervizelés, kötelező, CASCO, súlyadó, tankolás, tisztítás, parkolás) úgy, hogy az értéke évről-évre folyamatosan csökken. Ha nem kell folyamatosan használni az autót, akkor egyáltalán nem éri meg autót fentartani.

Az autóbérlés akkor is előnyös, hogyha valamilyen célra kell autó. Például egy fontos üzleti találkozónál érdemesebb egy magasabb árkategóriájú autót választani. Költöztetéshez jó, hogyha van egy emelőhátfalas autó. Vagy egy külföldi utazásra egy nagy családi autó.

Autóbérlés külföldre árak
Autóbérlés külföldre árak

Szolgáltatások és extrák

Minden autónkat tisztán adjuk át. Az autónk mind szervizeltek, karbantartottak, a lehető legjobb állapotban vannak. A magunk részéről ezzel is biztosítjuk a biztonságos közlekedést. Ha mégis lenne bármilyen probléma az autóval, akkor azonnal csereautót biztosítunk. Az autónak a kaucióját kitudja fizetni bankkártyával is a helyszínen, így nem kell nagy pénzösszegekkel utaznia.

Az autókölcsönzés díja minden esetben tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítást arra az esetre, hogyha az autóbérlője kárt okoz egy másik sofőr autójában. Választható biztosítások: a bérlő saját hibájából eredő kár önrészének csökkentése, lopáskár önrészének csökkentése, utasbiztosítás.

Az autó mellé kérhető gyerekülés, síbox, tetőbox, hólánc, GPS rendszer. Igény esetén az útvonaltervezésben is segítünk.