Kisteherautó bérlés külföldre

Ha kisteherautót szeretne bérelni és azt szeretné külföldre vinni, akkor keressen fel minket bizalommal. Tiszta, szervizelt, karbantartott kisteherautókat adunk bérbe.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Kisteherautó bérlés külföldre

Kisteherautó bérlés külföldre

Az életben vannak olyan helyzetek, amikor kisteherautóra van szükség. Ilyenkor sokan megpróbálnak ismerőstől kölcsön kérni, viszont ez nem egyszerű. A legegyszerűbb, hogyha bérel egy kisteherautót. Ezt megteheti nálunk, több kisteherautó is megtalálható a kínálatunkban.

Cégünknél lehetőség van arra, hogy autót béreljen külföldre. Ilyen esetben fontos, hogy megossza velünk az úticélt, hiszen nem tudunk minden országba biztosítani autót. Egy külföldi út során sok mindent kell egyeztetni, többek között a célországnak a szabályait, a matricákat, stb, ezért mindenféleképpen vegye fel velünk a kapcsolatot.

A kapcsolatot felveheti velünk telefonon, emailben, vagy az ajánlatkérés aloldalunkon. Telefonszámunk a +36 (20) 254 6475, email címünk az info@bojtarberauto.hu. Ha kérdése van, vagy ha szeretne kisteherautót bérelni akkor keressen fel minket bizalommal. Várjuk megkeresését!

Kisteherautó bérlés Budapesten

Az autóinkat Budapesten lehet átvenni. Erre elsősorban telephelyünkön van lehetősége, amely a 1037 Budapest, Bojtár u. 78. cím alatt található meg. Az átvétel napjára mi már általában elkészítjük a szerződést, amelyet már csak alá kell írnia, és ki kell fizetnie a bérleti díjat, valamint a kauciót.

Van lehetőség arra is, hogy ne a telephelyünkön vegye át az autót. Ha szükséges, akkor egyedi címre is elszállítjuk az autót. Ennek az ára 5-10 ezer forint közé tehető, de mindenféleképpen keressen fel minket, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Kisteherautó bérlés külföldre
Kisteherautó bérlés külföldre

Miért jó választás a kisteherautó bérlés?

A kisteherautó nagyon sok esetben jó szolgáltatott tud tenni. A leggyakoribb eset az, amikor költözködni kell. Egy költöztető cég rendkívül költséges, azonban saját autóval rengeteg forduló lenne. Épp ezért egy köztes megoldás a kisteherautóbérlés. Olcsóbb, mint egy költöztető cég, de gyorsabb, mintha személygépjárművel vinné a csomagokat. Ráadásul nálunk van emelőhátfalas autó, amellyel rendkívül könnyű a szállítás.

A kisteherautókkal lehet szállítani nagyobb tárgyakat, például bútorokat, vagy sok kisebb csomagokat, vagy törékeny tárgyakat. Kisteherautót bérelni akkor is jó, hogyha nincs rá mindig szüksége. Ha csak időnként kell kisteherautó, akkor olcsóbb bérelni, mint fentartani. Ráadásul, ha bérlésről van szó, akkor nem kell olyan dolgokkal foglalkoznia, mint a kötelező biztosítás, a súlyadó, vagy az esetleges hibáknak a megjavítása.

Szolgáltatásaink és extrák

A szolgáltatásaink közé tartozik az, hogy mindig kitisztítva adjuk át az autókat. Minden autónk szervizelt, gondosan karbantartott, az adott évszaknak megfelelően fel van szerelve. Az autóinkra különböző biztosításokat lehet kötni. Ha bármilyen probléma adódna az autóval, akkor csereautót tudunk biztosítani.

Az autóinkhoz lehet kérni GPS rendszert, hóláncot, síboxot, tetőboxot, gyerekülést. Ha bármilyen kérdése lenne az autóinkkal kapcsolatban, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Mire van szükség a bérléshez?

Mi tudjuk, hogy ügyfeleinknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. Ezért kisteherautóink bérléséhez csak a következőkre van szükség: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, cég esetén a cégazonosító adatok, adóigazolvány. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Kisteherautó bérlés külföldre
Kisteherautó bérlés külföldre

Autókínálat árak

A Mercedes Citan 109 CDI autóbérlés rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 8000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 6000 Ft / nap.

A Mercedes Sprinter 316 CDI és a Opel Movano 2.5 CDTI Emelőhátfalas autók rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 12 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 11 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Peugeot Boxer City-Box rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 15 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 13 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Citroen Jumper Autómentő 6 órára 15 000 Ft, 24 órára 25 000 Ft, sofőr bérlése esetén plusz 2500 Ft / óra.