Dízel autó bérlés

Ha dízel autót szeret vezetni, és nem szeretne erről lemondani egy bérautó esetén sem, akkor keressen fel minket, széles kínálatunkban található dízel autó.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Dízel autó bérlés

Dízel autó bérlés

A legtöbb embernél meg vannak a különböző preferenciák, így van ez a dízel és a benzin esetében. Ennek okán természetesen a kínálatunkban találhat benzines és dízel autókat. A dízel autók között is találhatóak drágább és olcsóbb autók, nagyobbak és kisebbek egyaránt, így biztosak vagyunk benne, hogy megfogjuk találni a leginkább megfelelő autót az Ön számára.

Ha jobban kedveli a dízel autók által nyújtott erőt és nyomatékot, akkor válasszon kínálatunkból. Dízel autóink: Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Mercedes Benz A 180 CDI, Opel Zafira 1,9 D, Opel Zafira 1.6 Elegance, BMW 320 D Touring, VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman. 

Az autók változatos árban érhetőek el, kérjük kattintson a lenti linkre, és minden pontos információt megtudhat a járművekről. Ha autót szeretne tőlünk bérelni rövid vagy hosszú távra, akkor keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy emailben az info@bojtarberauto.hu címen. Várjuk megkeresését.

Autóbérlés

Az autókölcsönzés előnyei

Nem kell százezreket vagy milliókat kifizetnie egy saját autóra. Nincsenek olyan kötelező kifizetni valók, mint a biztosítás, CASCO, súlyadó, illetve az ügyintézési díjak.

Az autókölcsönzésnek a díjai kiszámíthatóak, tudja, hogy mennyi a kaució, és mennyi az adott napokra a bérleti költség. Ezzel szemben a saját autónak bármikor lehet baja, amit meg kell csináltatni. Ennek az ára meg rendkívül változatos.

Ha a bérautó meghibásodik, akkor Önnek azzal nem kell foglalkoznia, hiszen kap egy csereautót. Ha azonban a sajátja hibásodik meg, akkor Önnek kell elvinnie szervizbe és kell megoldani az utazását máshogy.

Dízel autó bérlés
Dízel autó bérlés

Szolgáltatásaink

Minden esetben jó műszaki állapotú, megbízható autót adunk. Az autóink rendszeresen szervizeltek, karbantartottak, mindig igényesen ki vannak takarítva, az adott évszaknak megfelelően vannak felszerelve. Ezekkel is biztosítjuk azt a magunk részéről, hogy kényelmes és biztonságos legyen a közlekedés.

Ha valami nem valósul meg, akkor természetesen csereautót biztosítunk. Nálunk van lehetőség arra, hogy egyszer, vagy rendeszeresen béreljen autót, valamint arra is, hogy rövid és hosszú távra béreljen. Egyénre szabott bérleti feltételekre is nyitottak vagyunk.

Extrák

Igény esetén útvonaltervezéssel, pályamatricával, kiegészítő szolgáltatásokkal segítjük Önt abban, hogy utazása zökkenőmentes legyen. Igény esetén biztosítunk gyermekülést, tetőcsomagtartót, síboxot, hóláncot. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Autóbérlés Budapesten

Az autóinkat telephelyünkön vehetőek át, az 1037 Budapest, Bojtár u. 78. címen. Ha telefonon megbeszéltük a részleteket, például azt, hogy milyen autót szeretne, hány napra szeretné, milyen extra szolgáltatást kér, akkor mi elkészítjük a szerződést, amelyet a telephelyünkön aláírhat. Ha aláírta a szerződést és kifizette a bérleti díjat és a kauciót akkor már indulhat is az autóval.

Ha más helyen szeretné átvenni az autót akkor arra is van lehetőség. Eltudjuk szállítani például otthonához, repülőtérre stb. Ezzel kapcsolatban kérjük keressen fel minket bizalommal.

Dízel autó bérlés
Dízel autó bérlés

Autóbérlés külföldre

Ha külföldi nyaralást tervez, vagy üzleti útra kell mennie, akkor keressen fel minket bizalommal, mivel a mi autóinkat lehet vinni külföldre. Fontos, hogy elmondja, hogy mi az úticél, mivel Bulgáriába és Görögországba nem tudjuk támogatni az utazásokat, azonban az Európai Unió többi tagállamába már tudjuk.

Az ilyen utakra mindenféleképpen nagy autót adunk, hiszen ezekkel kényelmesen és biztonságosan ellehet jutni a külföldi célra. Ha hosszútávon bérel autót, akkor a napi díj alacsonyabb, mint rövid távon. Keressen fel minket bizalommal, hogyha külföldre szeretne menni bérautóval!