Autómentő bérlés

Cégünktől lehet bérelni autómentőt is, egy Citroen Jumpert. 6 órára már 15 000 Ft-ért tudjuk szolgáltatni, Budapesten.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autómentő bérlés

Autómentő bérlés

Ha probléma adódik autójával az úton, és nem tud tovább menni, akkor hívjon fel minket. Mi tudunk szolgáltatni autómentőt, egy Citroen Jumpert. Természetesen a Citroen Jumperre is vonatkoznak azok a tulajdonságok, mint amik a személygépkocsiknál és a kisteherautóknál érvényesek. Az autó természetesen jó állapotban van, szervizelt, karbantartott, kitisztított.

Hívjon fel minket a +36 (20) 254 6475 számon, hogyha autómentőre van szüksége.

Az autómentőnek az ára 6 órára 15 000 Ft, 24 órára 25 000 Ft. Ha szüksége van arra, hogy legyen egy sofőrje is ilyen esetben, akkor tudunk ezzel is szolgálni. Ennek az ára 2500 Ft / óra. Ha igényli, akkor természetesen bérautót is tudunk egyből szolgáltatni az autómentő autóval együtt. Ha ez iránt érdeklődik, akkor kérjük olvasson tovább, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 (20) 254 6475 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre.

Autómentő autó bérlése

Ha olyan helyzetben van, hogy az autója tönkrement, lerobbant és az úton áll, akkor feltétlenül hívjon fel minket. Mi tudunk szolgálni autómentővel, egy Citroen Jumper személyében. Ha felhív minket, akkor nem csak autómentőt tud tőlünk igényelni, hanem akár egy bérautót is tud. 

Mit kínálunk?

Munkatársaink színvonalas és hozzáértő kiszolgálással állnak az Ön rendelkezésére. Segítünk az Ön igényeinek legmegfelelőbb autót kiválasztani bérautó esetén. Szakértő kollégáink hasznos tanácsokkal látják el Önt a bérelni kívánt autó sajátosságairól, egyedi funkcióiról, kezeléséről. Az autómentés során is rugalmasak vagyunk, bátran keressen fel minket ez ügyben is.

Autómentő bérlés
Autómentő bérlés

Autó bérlés menete

A megbeszélt helyszínen kitöltünk először egy szerződést. A szerződésnél szükségünk van az Ön adataira. Ha a szerződést megkötöttük, a bérleti díjat és a kauciót kifizette akkor át is adjuk Önnek az autót. Ha bérautót is szeretne az autómentés mellé, akkor ugyanez a procedúra játszódik le. 

Mire van szükség a bérléshez?

Mi tudjuk, hogy ügyfeleinknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. Ezért a bérléséhez csak a következőkre van szükség. Magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Személygépkocsi bérlése Budapesten

Minden esetben egy tiszta, jól karbantartott, szervizelt autót adunk át. Egyszeri és rendszeres bérlésre egyaránt van lehetőség. Ha rendszeres ügyfelünk lesz, akkor különböző kedvezményeket tudunk adni. Ha bármilyen probléma adódna, akkor természetesen egyből csereautót tudunk biztosítani.

Igény esetén útvonaltervezéssel, pályamatricával tudjuk kiegészíteni a szolgáltatást. Gyerekülés, tetőbox és GPS rendszer is kérhető az autókba. Az autók átvétele telephelyünkön működik, azonban igénye esetén más címre is, például otthonába, vagy a repülőtérre is eltudjuk vinni. Külföldi utazások is lehetségesek, kérjük erről érdeklődjön bővebben telefonon. 

Autómentő bérlés