BMW autó bérlés

Ha BMW-t szeretne bérelni akkor keressen fel minket! Lehetősége van egy BMW 320 D Touring autót bérelni rövid és hosszú távra egyaránt.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. BMW autó bérlés

BMW autó bérlés

Az autóbérlésnél sok esetben fontos az, hogy milyen márkája van az autónak. Ennek lehet az oka a megszokás, a márkahűség, vagy akár presztízskérdés is lehet. Lehet olyan élethelyzet, amikor fontos, hogy egy magasabb kategóriájú autóval jelenjünk meg, például egy üzleti találkozón, egy tárgyaláson vagy egy esküvőn.

Cégünknél van lehetősége arra, hogy kibéreljen egy BMW 320 D Touring autót. Ennek az autónak a bérleti díja rövid távú bérlés (1-2 nap) esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) esetén 14 000 Ft / nap. A kauciónak a díja 150 000 Ft.

Ez az autó öt személyes, B típusú jogosítvánnyal vezethető, a klíma automata. A napi kilóméter limit 300 km, minden extra km-nek a díja 20 Ft. Az autó nem dohányzó, autópálya matrica nincs. 5-10 ezer forintért megadott helyszínre szállítjuk Budapesten belül. Ha szeretne BMW-t bérelni, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy emailben az info@bojtarberauto.hu címen. Várjuk megkeresését!

Autóbérlés Budapest Ferihegy

Ahogy írtuk fentebb, van arra lehetőség, hogy az autót egy megadott helyszínre szállítsuk. Ha Ön külföldről érkezik haza és szüksége van egy bérautóra, akkor természetesen oda tudjuk szállítani. Ilyenkor mi már kész szerződéssel érkezünk, amelyet már csak alá kell írnia. Ha aláírta a szerződést, kifizette a bérleti díjat és a kaució összegét, akkor oda is adjuk a kulcsot és már indulhat is. A bérautó minden esetben egy tiszta autó, ami rendszeresen van szervizelve, kiváló állapotban van. Ha bármilyen probléma merülne fel az autóval, akkor azonnal csereautót tudunk biztosítani.

BMW autó bérlés
BMW autó bérlés

Autóbérlés menete

Az autóbérlés menete rendkívül egyszerű. Keressen fel minket bizalommal valamelyik elérhetőségünkön. Ha felvettük egymással a kapcsolatot akkor megbeszélünk minden fontos részletet. Többek között azt, hogy milyen autót szeretne, milyen időintervallumra szeretné, milyen extrákkal szeretné, milyen biztosítást szeretne, milyen extrákat szeretne, milyen módon szeretné kifizetni a bérleti díjat és a kauciót, hol szeretné átvenni az autót, hol szeretné leadni az autót stb.

A megbeszéltek alapján elkészítjük a szerződést, majd találkozzunk Önnel, ahol a már bemutatott módon átadjuk az autót. Ennyire egyszerű!

Az autóbérlés előnyei röviden

Az autóbérlésnek számtalan előnye van. Az első és legfontosabb az, hogy nem kell autót fenntartania. Egy autó fenntartása rendkívül költséges. Vannak az alap kifizetni valók, mint a megvétel, az átírás, a kötelező biztosítás, a CASCO, a súlyadó. Erre még rájön a tankolás, valamint a parkolás és a tárolás díja, hogyha nincs más megoldás (például nincs saját garázsa, kertje). És természetesen nem szabad elfelejteni, hogy a járműnek bármikor lehet baja. Egy motor csere például egyáltalán nem olcsó dolog, de a legtöbb meghibásodásnak a helyre állítása sem.

Ezzel szemben a bérautónak fix költsége van, kiszámítható, valamint, ha probléma adódik akkor a cég azonnal csereautót biztosít. A bérautó akkor is jó választás, hogyha a saját autója nem felel meg egy adott célhoz. Például túl kicsi, vagy nem elég jó egy eseményhez. De akár költözés alkalmával is jó, hogyha kisteherautót bérel, hiszen sokkal egyszerűbb egy nagy autóval költözködni. A bérlésnek még megannyi előnye lehet, ha további információk érdeklik, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. 

BMW autó bérlés
BMW autó bérlés

Mire van szükség a bérlésnél?

Mi tudjuk, hogy ügyfeleinknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. Ezért a bérléséhez csak a következőkre van szükség. Magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!