Teherautó bérlés 1 napra

Van lehetőség 1 napra is bérelni teherautót. Ötféle teherautó közül választhat, az Ön által kívánt helyre el is szállítjuk.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Teherautó bérlés 1 napra

Teherautó bérlés 1 napra

Van lehetőség arra, hogy csak egy napra bérelje a teherautót. A rövidtávú bérlés nálunk 1-3 nap. Ennek az ára járművenként változik, úgy, ahogy a kauciónak is a díja. Teherautóink különbözőek, van emelőhátfalas teherautónk, van autómentőnk is.

Ha teherautót szeretne bérelni akkor keressen fel minket. A szerződéskötés és a kifizetés után át adjuk a kulcsot és már mehet is az autóval. 

Van lehetőség arra is, hogy ne telephelyünkön vegye át az autót, hanem ott, ahol Ön szeretné. Elszállítjuk az autót természetesen. Ha egy napra van szüksége a teherautóra, akkor keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Sürgős esetekben (például autómentés) telefonon keressen fel minket a gyors kapcsolat felvétel érdekében.

Autó bérlés menete

Vegye fel velünk a kapcsolatot. A kapcsolat felvételt követően megbeszélünk egy időpontot és egy helyszínt (telephelyünk, vagy egyedi cím). Itt kitöltjük a szerződést (az, hogy mire van szüksége arról lejjebb görgetve olvashat), kifizeti a bérleti díjat és a kauciót, majd viheti is az autót. Autómentő esetén sofőrt is tudunk biztosítani, illetve bérautót!

Ha szeretne bérelni, de nem tudja, hogy milyen autó lenne Önnek az ideális, akkor keressen fel minket bizalommal és segítünk.

Teherautó bérlés 1 napra
Teherautó bérlés 1 napra

Az autóbérlés előnyei röviden

Teherautót nem tartanak túl sokan otthon. Azonban, ha költözés van, vagy törékeny árut szeretne szállítani, akkor nagyon jó ötlet autót bérelni. Az emelőhátfalas bérautó kifejezetten jó választás ilyen esetekben.

Van olyan eset is, amikor valakinek a munkájának az elengedhetetlen része a teherautó. Azonban könnyen megeshet, hogy az autó tönkre megy, szervizbe kell vinni. Sok esetben a szerelő nem tudja 1 nap alatt megcsinálni. Ilyenkor jó bérelni, hiszen nem esik ki az ember a munkából.

Ha teherautót bérel, akkor nem kell olyan dolgokkal foglalkoznia, hogy a kötelező biztosítás, a CASCO, az adó, a tárolás, a parkolás, a fenntartás, a rendszeres tankolás, a tisztítás, a szervizelés díja. Ha szüksége van teherautóra, akkor hívjon fel minket és mi szolgáltatunk egyet egy fix összegért. Ennyire egyszerű!

Mire van szükség a bérlésnél?

Mi tudjuk, hogy az embereknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. A bérléshez nincs szükség túl sok mindenre. Magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Teherautó bérlés 1 napra
Teherautó bérlés 1 napra

Teherautó bérlés ára

A Mercedes Citan 109 CDI autóbérlés rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 8000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 6000 Ft / nap.

A Mercedes Sprinter 316 CDI és a Opel Movano 2.5 CDTI Emelőhátfalas autók rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 12 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 11 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Peugeot Boxer City-Box rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 15 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 13 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Citroen Jumper Autómentő 6 órára 15 000 Ft, 24 órára 25 000 Ft, sofőr bérlése esetén plusz 2500 Ft / óra.