Emelőhátfalas teherautó bérlés

Cégünktől tud bérelni emelőhátfalas teherautót. Ha költözne, ha árut szeretne szállítani, akkor bérelje ki az Opel Movano 2.5 CDTI autónkat.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Emelőhátfalas teherautó bérlés

Emelőhátfalas teherautó bérlés

Cégünknél lehetőség van emelőhátfalas autónak a bérlésére is. Ez az autónk az Opel Movano 2.5 CDTI. Ennek az autónak a raktere (H x Sz x M): 315 × 170 × 175 cm. Terhelhetőség 3500 kg. Saját tömeg 1955 kg. Három személy fér el benne, B típusú jogosítvánnyal vezethető. Az emelőhátfalas teherautó jó választás akkor, hogyha sérülékeny vagy törékeny árut szeretne szállítani, vagy szűk helyen, például egy raktárban vagy pincében kell megoldani a rakodást.

Rövidebb és hosszabb távra is bérelhető az emelőhátfalas teherautó. Telefonon vagy emailben tud érdeklődni a részletekről. Budapesten telephelyünk tudja átvenni az autót, de kérheti egyedi címre is. A bérleti díj és a kaució kifizetése után egyből el is indulhat az autóval. 

Ha úgy hozza a szükség, hogy emelőhátfalas teherautóra van szüksége, például azért, mert költözik, árut kell szállítania, a saját ilyen jellegű autója meghibásodott, akkor keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy emailben az info@bojtarberauto.hu címen. Várjuk megkeresését.

Autóbérlés előnyei

Az autóbérlésnek számtalan előnye van. Ha csak az emelőhátfalas teherautót vesszük, akkor láthatjuk, hogy az átlagembernek nincs szüksége a mindennapokban egy ilyen autóra. Azonban amikor költözünk, vagy új bútort veszünk, esetleg árut kell szállítanunk, akkor szükség lehet egy ilyen jellegű autóra. Az emelőhátfalas járművek könnyen rakodhatók, és sokszor kényesebb rakományok szállítására is képesek, szemben a hagyományos pickupokkal és furgonokkal.

Az autóbérlés további előnye, hogy nem kell fentartani egy autót. Nem kell megvenni, nem kell kifizetni a kötelező biztosítást, a súlyadót, és más költségeket. Nem kell tisztítani, szervizelni, tankolni. Nem kell bajlódni a tárolással, vagy a parkolással. Nincs amortizáció. Ha szüksége van egy autóra, legyen az egy emelőhátfalas teherautó, akkor csak fel kell hívnia egy céget, és már kész is. Ennyire egyszerű. 

Emelőhátfalas teherautó bérlés
Emelőhátfalas teherautó bérlés

Autóbérlés menete

Az autóbérlés menete egyszerű. A találkozáskor kitöltünk egy szerződést (itt szükségünk van az adataira), elintézzük a kifizetést majd át is adjuk a kulcsot. Van lehetőség arra is, hogy ne a telephelyünkön vegye át a gépjárművet, hanem egy előre megbeszélt helyen, akár otthonához is eltudjuk szállítani.

Megéri időnként igénybe venni az autóbérlést, hiszen nálunk folyamatos kedvezményeket kapnak azok, akik visszatérő ügyfeleink. 

Szolgáltatásaink

Természetesen rendelkezünk kötelező felelősségbiztosítással olyan esetekben, amikor a bérlőnk egy másik autóban kárt okoz. Ha tőlünk bérel autót, akkor biztos lehet benne, hogy a bérleti díjban már benne a kötelező felelősségbiztosítás.

Vannak további biztosításaink is, ezek közül opcionálisan lehet választani. Pár darab ezek közül: a bérlő saját hibájából eredő kár önrészének csökkentésére, vagy lopáskár önrészének csökkentésére szolgáló biztosítások. Opcionálisan kérhető utasbiztosítás.

Az autóhoz lehet kérni útvonaltervezést, gyerekülést és GPS rendszert is. Bármilyen más, extra igénye lenne az autóval kapcsolatban, kérjük keressen fel minket telefonon!

Teherautó bérlés ára

Az emelőhátfalas teherautónak a bérlése: Opel Movano 2.5 CDTI Emelőhátfalas autó rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 12 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 11 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

További teherautóink:

A Mercedes Citan 109 CDI autóbérlés rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 8000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 6000 Ft / nap.

A Mercedes Sprinter 316 CDI autó rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 12 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 11 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Peugeot Boxer City-Box rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 15 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 13 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Citroen Jumper Autómentő 6 órára 15 000 Ft, 24 órára 25 000 Ft, sofőr bérlése esetén plusz 2500 Ft / óra.

Emelőhátfalas teherautó bérlés