Autómentő bérlés 1 napra

Ha 1 napra szeretne autómentő autót bérelni, akkor keressen fel minket. Hat órára, huszonnégy órára érhető el az autómentő, akár sofőrrel együtt.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autómentő bérlés 1 napra

Autómentő bérlés 1 napra

Ha szerencsések vagyunk autómentőre sosincs szükségünk, azonban a biztonság esetére nem árt, hogyha elmenti a telefonjában a számunkat. Így, ha SOS helyzet van, és autó mentőre van szüksége, akkor egyből el tud minket érni. Autómentőt lehet bérelni rövidebb időre is és hosszabb időre is.

Autómentőt lehet bérelni 6 órára és 24 órára. Igény esetén lehet kérni sofőrt is, valamint bérautót. Ennek az ára 6 órára 15000 Ft, 24 órára 25000 Ft, a sofőr bérlése 2500 Ft / óra. 

Az autómentő mellé természetesen tud tőlünk igényelni bérautót is. Ha sürgős teendője van, ami nem tűr halasztást, akkor ez egy nagyon jó megoldás. További információkért kérjük böngéssze tovább a weboldalunkat, vagy keressen fel minket. Telefonon a +36 (20) 254 6475 számon tud minket elérni, de tud nekünk üzenetet is küldeni az info@bojtarberauto.hu címre. Keressen minket bizalommal!

Autómentő autó bérlése

Autómentőt tud bérelni hat órára és huszonnégy órára is. Fentebb már bemutattuk, hogy mennyibe kerül az autó bérlése, azonban fontos, hogy kaució is van, melynek összege 150 000 Ft. Az autó elsőkerék meghajtású, hat sebességes, a váltó manuális. Ha további információk érdeklik, akkor hívjon fel minket, vagy írjon nekünk üzenetet!

Citroen Jumper Autómentő
Autómentő bérlés 1 napra
Autómentő bérlés 1 napra

Autó bérlés menete

Ha autómentőre van szüksége, akkor keressen fel minket bizalommal. Hívjon minket fel és megbeszéljük részleteket, például azt, hogy hova menjünk az autómentővel, és hogy szeretne-e bérautót. Ha megérkeztünk, akkor kitöltünk egy szerződést, elintézzük a kifizetést, majd át is adjuk a kulcsokat. Ne feledje, az autómentőhöz tud kérni sofőrt is! 

Mire van szükség a bérléshez?

Mi tudjuk, hogy ügyfeleinknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. Ezért a bérléséhez csak a következőkre van szükség. Magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Magánszemély esetén mondhatjuk, hogy csak arra van szükség, amit a tárcánkban is tartunk. Így egyszerű és gyors tud lenni a bérlés.

Autómentő bérlés 1 napra
Autómentő bérlés 1 napra

Autómentés esetén bérautó

Ha egy autómentés során Önnek szüksége van bérautóra, akkor természetesen ez is megoldható. Autóparkunkban többféle autót is megtalálhat, alacsonyabb és magasabb kategóriájúakat is. Ha kér autót akkor természetesen azt is a helyszínre szállítjuk az autómentővel együtt. Ha megkötjük a szerződést, és kifizeti a költségeket, akkor már át is adjuk az autót, és el is indulhat vele. Keressen fel minket bizalommal, vagy nézze meg autóparkunkat.

Autóbérlés