Teherautó bérlése

Keressen fel minket, hogyha teherautóra van szüksége. Többféle jármű közül tud választani, Budapesten tud bérelni.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Teherautó bérlése

Teherautó bérlés

Az életben néha vannak olyan alkalmak, amikor szükség van kisteherautóra. Ilyen az, amikor költözködünk, amikor valami nagyobb árut kell elszállítani vagy sok árut kell elszállítani. Sokan azért is bérelnek inkább teherautót, mivel a saját autójuk túl kicsi, túl sokszor kell fordulni, nem arra a célra lett tervezve.

Ha Ön kisteherautót szeretne bérelni akkor keressen fel minket. Több kisteherautó van jelenleg autóparkunkban. 

Kisteherautóinkról elmondható, hogy újabb járművek, rendszeresen szervizelve vannak, jól karban vannak tartva és természetesen tiszták. Ha kisteherautót bérel tőlünk, akkor munkatársaink mindenben segítenek Önnek, minden fontos információt elmondanak a járműről. A bérlés során kitöltünk egy szerződést, amelynél szükségünk van az adataira. Ha ezzel megvagyunk, akkor már csak ki kell fizetnie a bérleti díjat és a kauciót. Ha szeretne kisteherautót bérelni, akkor kérjük töltse ki az ajánlatkérés ívünket, vagy hívjon fel minket a +36 (20) 254 6475 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését. 

Mikor jó teherautót bérelni?

Ha költözködni szeretne, akkor például nagyon jó dolog kisteherautót bérelni. Egy költöztetőcég költségesebb, itt sok pénzt meg lehet fogni, még akkor is, hogyha a bútorokat, dobozokat nem viszi be egy munkás sem az új otthonban.

Akkor is jó teherautót bérelni, hogyha Önnek alapjáraton van teherautója, viszont az meghibásodott, és szervizbe kell vinni. Arra a párnapra nem kell nélkülöznie például a munkáját, egyszerűen csak bérelnie kell egy kisteherautót. A kisteherautó bérlése során mindig figyelembe vesszük, hogy mi a célja a bérlésnek, és így ajánlunk autót. 

Teherautó bérlés
Teherautó bérlés

Milyen autót válasszak?

Ez mindig attól függ, hogy mi a cél. Költözés? Személyszállítás? Áruszállítás? Vagy valami más? Segítünk a döntésben. Az autóink között találhat dízel autókat, kettő és három személyeseket, klímásat, első-, és hátsókerék meghajtásút. Igényeit és célját abszolút figyelembe véve segítünk választani.

Gyors és hatékony megoldást nyújtunk Önnek.

Kapcsolódó szolgáltatások

Mint minden gépjármű üzembentartó, mi is rendelkezünk kötelező felelősségbiztosítással olyan esetekben, amikor a bérlőnk egy másik autóban kárt okoz. Az autókölcsönzés díja minden esetben tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítást.

Ezen felül Ön választhat opcionális biztosításaink közül. Ezek közül néhány: a bérlő saját hibájából eredő kár önrészének csökkentésére, vagy lopáskár önrészének csökkentésére szolgáló biztosítások. Opcionálisan kérhető utasbiztosítás.

Az autóhoz lehet kérni útvonaltervezést, gyerekülést és GPS rendszert is. Keressen fel minket bizalommal!

Teherautó bérlés ára

Mercedes Citan 109 CDI autóbérlés rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 8000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 6000 Ft / nap.

Mercedes Sprinter 316 CDI és a Opel Movano 2.5 CDTI Emelőhátfalas autók rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 12 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 11 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

Peugeot Boxer City-Box rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 15 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 13 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

Citroen Jumper Autómentő 6 órára 15 000 Ft, 24 órára 25 000 Ft, sofőr bérlése esetén plusz 2500 Ft / óra.

Kisteherautó kölcsönzés