Olcsó autóbérlés Budapest

Nálunk nem csak olcsón, hanem gyorsan is tud autót bérelni. Már napi 5000 Ft-tól lehetséges autót bérelni!

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Olcsó autóbérlés Budapest

Olcsó autóbérlés Budapest

Cégünknél többféle autó érhető el, olcsóbb és drágább készülékek egyaránt. Az autóbérlésnek több oka lehet, valakinek ilyenkor egy drágább autóra van szüksége, azonban sokan vannak, akik megpróbálják a lehető legolcsóbban megoldani az autóbérlést.

Természetesen a többi autónk is jó árban van, ezeket mind megnézheti weboldalunkon. Ha autót szeretne bérelni, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ezt megteheti az ajánlatkérő ívünkön keresztül, vagy felhívhat minket a +36 (20) 254 6475 telefonszámon, vagy írhat nekünk emailt az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését!

Autóbérlés Budapest Ferihegy

Autóinkat nem csak telephelyünkön lehet átvenni, hanem szükség esetén elszállítjuk. Ha Ön külföldről érkezik haza, és már a repülőtéren is szüksége lenne autóra, akkor minket hívjon. Sokak nem akarnak a repülőtérről tömegközlekedéssel hazaérni, vagy taxira költeni, illetve a továbbiakban is szükségük van egy autóra. Rugalmasak vagyunk, így természetesen megoldható az, hogy a Liszt Ferenc Repülőtérre vigyük el a bérautóját. Itt kitöltjük a szerződést, kifizeti a bérleti díjat és a kauciót majd át is adjuk a kulcsokat.

Olcsó autóbérlés Budapest
Olcsó autóbérlés Budapest

Autóbérlés Budapest belváros

Ahogy a Liszt Ferenc Repülőtérre kivisszük az autókat úgy természetesen a belváros egy pontjába is eltudjuk vinni a bérautót. Van lehetőség arra, hogy telephelyünkön vegye át az autót, ez a telephely a III. kerületben található meg. Ha Önnek jobb lenne, ha a belvárosba venné át az autót, vagy esetleg otthonánál, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal!

Várjuk megkeresését. 

Autóbérlés árak

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban.

Olcsóbb autóink a Nissan Micra 1.2 autóbérlés, Subaru Justy HatchbackFord Focus 1.6 16V Kombi autók esetében a rövidtávú bérlés 9000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap.

A középkategóriás autóink, mint a Peugeot 307 SWPeugeot 308 HDIPeugeot 308 SWMini Cooper ClubmanKia Carnival 2.9 CRDI Prémium autók a rövidtávú bérlés 10000 Ft / nap, a középtávú bérlés 8000 forint / nap.

BMW 320 D Touring autó rövidtávú bérlés esetén 18000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15000 Ft / nap.

Minden autónkhoz országos autópálya matricát adunk. A kaució összege minden autónál más, 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Olcsó autóbérlés Budapest
Olcsó autóbérlés Budapest

Olcsón bérelhető autók

Amint láthatja, sok autónk van. Ha bármelyiket szimpatikusnak tartja az ára miatt, vagy más miatt, akkor keressen fel minket bizalommal! Várjuk hívását!