Teherautó bérlés előtt

Ha épp teherautó bérlés előtt áll, akkor olvassa el írásunkat, amiben összeszedtük a legfontosabb tudni valókat a teherautó bérlésről.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Teherautó bérlés előtt

Teherautó bérlés előtt

A teherautó bérlés előtt nagyon sok dologra oda kell figyelni. Először is jól meg kell választani a céget. Választhat kisebb és nagyobb céget is, mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya. A kisebb cégek kevesebb autóval rendelkeznek, azonban sokkal közvetlenebbek, sokkal egyszerűbb velük kommunikálni. A nagyobb cégek sok autóval rendelkeznek, azonban lehet, hogy nehezebb velük a részletekről beszélni.

Ha meg van a cég, akkor nagyon fontos, hogy minden részletre rákérdezzen. Vannak apróbetűs részek, vannak olyan dolgok, amelyeket mindenképp tisztázni kell azelőtt, hogy aláírná a papírokat. Olyan cégtől ne béreljen, aki nem ad szerződést. Az autót mindig alaposan nézze meg, ellenőrizze az olajszintet, benzinszintet, kilóméter állást, a gumiknak az állapotát, van-e elsősegély csomag, pótkerék vagy defektjavító készlet. Minden hibát jegyeztessen fel, bizonyítva, hogy milyen állapotban vette át az autót. 

Ha autót szeretne bérelni akkor keressen fel minket. Mi már régóta foglalkozunk kisteherautóknak a bérbeadásával. Nálunk vannak kisteherautók, emelőhátfalas autó, autómentő autó. Ha szeretne autót bérelni, akkor keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy emailben az info@bojtarberauto.hu címen. Várjuk megkeresését!

Teherautó árak

A Mercedes Citan 109 CDI autóbérlés rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 8000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 6000 Ft / nap.

A Mercedes Sprinter 316 CDI és a Opel Movano 2.5 CDTI Emelőhátfalas autók rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 12 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 11 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Peugeot Boxer City-Box rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 15 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 13 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Citroen Jumper Autómentő 6 órára 15 000 Ft, 24 órára 25 000 Ft, sofőr bérlése esetén plusz 2500 Ft / óra.

Teherautó bérlés előtt
Teherautó bérlés előtt

Teherautó bérlés menete

A teherautó bérlésének a menete rendkívül egyszerű. Először is fel kell vennünk egymással a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel során megbeszélünk minden részletet. Ha nem tudja, hogy pontosan milyen teherautót szeretne nem baj, segítünk ebben is. Megbeszéljük, hogy milyen autót szeretne, hány napra szeretné, hol szeretné átvenni, milyen extrákat szeretne. Ha ez meg van, akkor elkészítjük a szerződést, amelyet az átvétel napján már csak alá kell írnia. Ha aláírta és kifizette a bérleti díjat és a kauciót akkor már át is adjuk a kulcsot.

Az autómentő bérlése esetén természetesen a helyszínre szállítjuk az autómentőt, akár bérautóval együtt is és akár sofőr szolgálatot is tudunk biztosítani. Keressen minket bizalommal.

Az autóbérlés előnyei

A személygépjármű bérlésnek és a kisteherautó bérlésnek számtalan előnye van, most vegyük csak a kisteherautó bérlés előnyeit.

Ha időnként, de nem mindennap, vagy minden héten van szüksége kisteherautóra, akkor sokkal olcsóbb bérelni, mintsem fenttartani egy kisteherautót. Miért? Azért, mert az autót meg kell vásárolni, át kell iratni, kötelező biztosítást és súlyadót kell fizetni, ha nincs kertje, garázsa akkor gondoskodnia kell a tárolásról (egy garázs akár több, mint százezer forintba is kerülhet egy hónapban!), a tankolásról (ami nem olcsó egy ilyen autó esetében), valamint arról, hogy fedeznie kell a javítások összegét. Egy év leforgása alatt több milliót el lehet költeni egy kisteherautóra. A bérautó költsége ennek a töredéke.

Ráadásul nem csak, hogy a töredéke az árnak, hanem rengeteg felelősség alól is ki lehet bújni. Bérautó esetén nem kell foglalkoznia a kötelező biztosítással, a szervizeléssel, csak tankolnia és vezetnie kell, illetve hosszabb bérlés esetén tisztítania – de ezt saját autó esetén is meg kell tennie. 

Teherautó bérlés előtt
Teherautó bérlés előtt

Mit kínálunk? 

Szolgáltatásunk során mindig a lehető legtöbbet szeretnénk adni ügyfeleinknek. Az autóinkat minden esetben kívül belül tisztán adjuk át. Minden autónk rendszeresen szervizelt, karbantartott, az időjárásnak és az évszaknak megfelelően felszerelve adjuk át. Ha mégis valamilyen probléma történne az autóval, akkor természetesen csereautót tudunk biztosítani.

Az autóinkhoz lehet kérni GPS rendszert, hóláncot, síboxot, tetőboxot, gyerekülést. Ha bármilyen kérdése lenne az autóinkkal kapcsolatban, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Mire van szükség a bérléshez?

Mi tudjuk, hogy ügyfeleinknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. Ezért kisteherautóink bérléséhez csak a következőkre van szükség: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, cég esetén a cégazonosító adatok, adóigazolvány. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Teherautó bérlés után

Ha véget ért az autó bérlése, akkor nagyon egyszerű a dolog. Mindig pontosan hozza vissza az autót. Ha túl sok a késés, akkor az akár többlet költséggel is járhat. Az, hogy milyen benzin mennyiségben (üres vagy tele tank) hozza vissza a járművet az megegyezéstől és a szerződéstől függ. Ha visszahozza az autót és az sértetlen, akkor visszakapja a kaució összegét, mi pedig visszakapjuk a kulcsot. Várjuk hívását, hogyha szeretne teherautót bérelni.

Teherautó bérlés előtt