Teherautó bérlés tippek

Összeszedtünk pár tippet arra vonatkozólag, hogy miket kell szem előtt tartani, mielőtt még kisteherautót bérelne ki.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Teherautó bérlés tippek

Teherautó bérlés tippek

Teherautót nem tart mindenki otthon, azonban az életben több olyan eset is lehet, amikor kell egy teherautó – ilyenkor a legjobb dolog bérelni egyet! Kedvező árú, gyors, egyszerű, nincs felelősség, probléma mentes, garantáltan jó autót kaphat. De csak akkor, hogyha különböző dolgokra jól oda figyel.

Összeszedtük azokat a dolgokat, amiket feltétlenül szem előtt kell tartani még az előtt, hogy autót bérelne. Ha ezeket a tanácsokat megfogadja, akkor biztos, hogy nem lesz csalódás a teherautó bérlés. 

Ha teherautót szeretne bérelni, akkor keressen fel minket. Lejjebb görgetve nem csak a tanácsainkat láthatja, hanem a mi szolgáltatásainkat is, illetve az autóparkunkat árakkal együtt. Ha teherautót szeretne bérelni, akkor keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy emailben az info@bojtarberauto.hu címen. Várjuk megkeresését!

A cég kiválasztása

Az egyik legfontosabb dolog az, hogy jó céget válasszon. Sokan szeretnének úgy autót bérelni, hogy nincs kauciós díj, azonban azoknál a helyeknél, ahol nincs általában kétes dolgok vannak, jobb őket elkerülni. Nagyon fontos, hogy mindig készüljön szerződés, hiszen ezzel nem csak a cég biztosítja magát, hanem Ön is, mint bérlő, hiszen a bérlés után tud a szerződésben leírtakra hivatkozni. Egy cégnél fontos a szimpátia, hiszen egy rövid vagy hosszútávú kapcsolatba kerülünk. Sok kérdés felmerülhet a bérlés során, de akár problémák is, amiket együtt kell kezelni. A jó cégek egyik ismérve még, hogy leginkább új autóik vannak.

Elmondhatjuk, hogy mi minden esetben azon dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek maximálisan jó szolgáltatást tudjunk nyújtani. 

Teherautó bérlés tippek
Teherautó bérlés tippek

Határozzuk meg a célokat

Nagyon fontos, hogy meghatározzuk a céljainkat. Mire szeretnénk kisteherautót bérelni? Felsorolunk pár példát. Költözködni szeretne, de a saját autója nem elég nagy / túl sokat kellene fordulni, de nem akar költöztető cégnek fizetni, inkább önállóan oldaná meg. Árut, vagy nagyobb esetleg törékeny tárgyat kell elszállítani. Van kisteherautója, amit rendszeresen használ azonban az szerelőnél van, és kell helyette egy másik.

Bármi is legyen az ok, pontosan meg kell határozni. Sok esetben, ha elmondja a konkrét célt, akkor a cég egy olyan autót fog adni, ami tökéletesen megfelel a céljának. Például egy költözés során rendkívül előnyös, hogyha a kisteherautó emelőhátfalas. Nálunk ilyen autó is van és természetesen segítünk a választásban.

Nézzük át alaposan az autót

Bármilyen cégtől is béreljen autót, nagyon fontos, hogy alaposan átnézze. Ilyenkor ajánlatos végig nézni külsőleg és belsőleg is az autót. Külsőleg érdemes megnézni a fényezést, van-e rajta hiba, meghúzás, karc. Ha van, akkor azt jelezze a cégnek. Érdemes ellenőrizni a gumiknak az állapotát is, hiszen így akár ki lehet kerülni egy esetleges defektet is. 

Fontos megnézni továbbá a benzin szintet, az olajszintet, a vízszintet, a kilóméter óra állását. Ezeket általában rögzíteni is szokták a szerződésben. Ha mindent jónak talál, csak akkor írja alá a szerződést!

Teherautó bérlés tippek
Teherautó bérlés tippek

Szabályok és törvények betartása

A bérautózás során nyilvánvalóan a bérlőről sok teher leesik, azonban a szabályokat és a törvényeket be kell tartania. Egy bérautóban általában tilos a dohányzás, tilos olyannak vezetnie, aki nem szerepel a szerződésben, tilos egyeztetés hiányában külföldre vinni, és tilos versenyezni vele, vagy vontatni. A közlekedés során be kell tartani a KRESZT, különben könnyen össze lehet szedni egy büntetést. 

Fontos a parkolás is, hiszen sok helyen ma már fizetős a parkolás. Fontos továbbá az is, hogyha bármilyen kár keletkezne az autóban, akkor - a mi cégünk esetében – keresse fel a bérbeadót. Mi ilyenkor gyorsan és szakszerűen ellátjuk a problémát, akár csereautót is tudunk biztosítani. 

Teherautó kínálatunk árakkal

A Mercedes Citan 109 CDI autóbérlés rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 8000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 6000 Ft / nap.

A Mercedes Sprinter 316 CDI és a Opel Movano 2.5 CDTI Emelőhátfalas autók rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 12 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 11 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Peugeot Boxer City-Box rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 15 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 13 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

A Citroen Jumper Autómentő 6 órára 15 000 Ft, 24 órára 25 000 Ft, sofőr bérlése esetén plusz 2500 Ft / óra.

Teherautó bérlés tippek