Benzines autó bérlés

Ha benzines autót szeretne bérelni, több féle autóval állunk rendelkezésére. A benzines autóink szervizeltek, jól karbantartottak, az adott évszaknak megfelelően vannak felszerelve. Mindent megteszünk, hogy a bérautóval biztonságosan tudjon közlekedni.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Benzines autó bérlés

Benzines autó bérlés

Az autóknál mindig vannak preferenciák. Ahogy a manuális váltóshoz szokottak nem szeretnek automata váltós autót vezetni, úgy a benzinhez szokottak is ragaszkodnak a benzines autókhoz. Ez nyilvánvaló igény, mi ennek eleget is teszünk. Autóink között találhat benzines autókat is.

Ha benzines autót szeretne bérelni, több féle autóval állunk rendelkezésére. A benzines autóink szervizeltek, jól karbantartottak, az adott évszaknak megfelelően vannak felszerelve. Mindent megteszünk, hogy a bérautóval biztonságosan tudjon közlekedni.

Ha benzines autót szeretne bérelni, akkor keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, de írhat is nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését!

Autóbérlés kaució

Az autóbérlés során minden esetben ki kell fizetni a kauciót. A jó és megbízható cégeknél mindig van kaució és szerződés, ez garantálja azt, hogy normális cégről van szó. A kauciónak a díja minden esetben fix, és nem módosul (ezzel szemben a bérleti díj tud módosulni egyesesetekben). A kaució olyan esetekben jó, amikor az autó megsérül, ezzel lehet fedezni a javítást. Nyilván egy komolyabb balesetnél nem fedezi az összeg a javítást, azonban a kisebb sérüléseket igen.

Ha az autóban nem keletkezik kár, akkor a kauciónak az összege természetesen egy az egyben visszajár a bérlőnek az autóbérlés végén. 

Benzines autó bérlés
Benzines autó bérlés

Autóbérlés Budapest

Az autóinkat első sorban a budapesti telephelyünkön lehet átvenni. Ahogy lentebb is olvashatja az autóbérlés meneténél mindig van egy előzetes egyeztetés, amely során mindent egyeztetünk, például azt, hogy milyen autót szeretne, hány napra szeretne, milyen extrákat szeretne stb. Így ezek alapján már kész szerződéssel tudjuk Önt várni a telephelyünkön. Itt már csak aláír, kifizet és át is adjuk a kulcsot.

Ha más helyszínen szeretné átvenni az autót, akkor arra is van lehetősége. Igény esetén eltudjuk vinni az autót például otthonához, vagy a repülőtérre. Kérjük ezzel kapcsolatban keressen fel minket, hogy részletesen megtudjuk beszélni a részleteket.

Autóbérlés menete

Az autóbérlésnek a menete rendkívül egyszerű. Először is vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha ez megtörténik, akkor megbeszélünk minden szükséges részletet és adatokat egyeztetünk. Így mi már kész szerződéssel tudjuk Önt várni. Az autót ahogy már fentebb említettük át tudja venni telephelyünkön, de egyedi helyszínen is.

Itt már csak alá kell írnia a szerződést, ki kell fizetnie a bérleti díjat és a kaució összegét és már át is adjuk a kulcsot. A megbeszélt időpontban pedig visszavesszük az autót. Ennyire egyszerű. 

Benzines autó bérlés
Benzines autó bérlés

Autóbérlés szolgáltatások

Minden autónkat tisztán adjuk át. Az autóink szervizeltek, jól karbantartottak, az adott évszaknak megfelelően vannak felszerelve. A magunk részéről mindent megteszünk annak érdekében, hogy az autóval biztonságosan tudjon közlekedni. Ha valamilyen probléma mégis adódik a gépjárművel, akkor csereautót biztosítunk.

Az autóinkat lehet bérelni egyszer és rendszeresen, rövid és hosszútávra. Minél hosszabb ideig bérli az autót annál alacsonyabb a napi bérleti díj. Egyedi árajánlat készítését is vállaljuk adott esetben.

Az autóinkhoz számos extrát lehet kérni, például gyerekülést, síboxot, tetőboxot, GPS rendszert, hóláncot. Ha szeretné, akkor az útvonal tervezésben is tudunk Önnek segíteni. Keressen fel minket bizalommal.