Autó klíma takarítás ózongenerátorral

Az ózonnal való klímafertőtlenítés egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem csak a klímában található mikroorganizmusokat irtja és fertőtleníti ki, de az utastérben találhatókat is, ezen kívül pedig hatásos a bogarak és a szagok ellen.

Miért épp ózonnal?

Az ózon csodálatos tulajdonsága, hogy egyszerre több problémát kezel, méghozzá tökéletes eredménnyel, eközben pedig ártalmatlan, ha az óvintézkedéseket és a megfelelő várakozási időt betartjuk.

A nagy mennyiségű ózon belégzése ártalmas az egészségre, azonban ha a beavatkozás véget ér, akkor fél órán belül a részecskék ártalmatlan oxigénmolekulákká alakulnak vissza, így 30 perc elteltével egy szellőztetés elegendő, hogy biztonságos, vegyszer- és kórokozómentes autót kapjunk.

Másik pozitív tulajdonsága, hogy nem csak a klímában található mikroorganizmusokat törli el, hanem az utastérben találhatókat is, beleértve a vírusokat, bogarakat és ,ás élősködőket is, mindezek mellett pedig még szagtalanítja is a járművet és annak kárpitját.

A legegyszerűbb vegyszermentes tisztítás

A sok kémiai fertőtlenítőszerrel ellentétben az ózon ártalmatlan oxigénné alakul vissza a beavakozást követő 30 percen belül. Nem marad a gépjárműben vegyszermaradvány, mely belégzése, vagy érintése legalább akkora kockázatot jelentene, mintha a klímában megtelepedett kórokozókkal tennénk ugyanezt. Sűrűségét tekintve azonban sokan tévesen azt hiszik, hogy a klímát elegendő évente egy alkalommal, a nyári forróság előtt tisztítani.

Fontos információ azonban, hogy az autó szűrőiben ugyanúgy átáramlik a levegő, ha nem használunk fűtést, vagy klímát, így az év bármely napján érvényes ez a kockázat. Évente 4 alkalommal ajánlott, de a nyári klímázást és az őszi-téli fűtést megelőző időszakokban elengedhetetlen annak tisztítása, melynek a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja az ózonos eljárás.

Az ózonos klímatisztítást nem csak bérelhető autóink esetében biztosítjuk, így amennyiben Ön saját gépjárművét szeretné fertőtleníteni ezzel a praktikus eljárással, akkor keressen minket elérhetőségeink egyikén és kérjen időpontot a klímatisztításra! 

Autó klíma takarítás ózongenerátorral