Autó klíma takarítás ózongenerátorral

Az ózonnal való klímafertőtlenítés egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem csak a klímában található mikroorganizmusokat irtja és fertőtleníti ki, de az utastérben találhatókat is, ezen kívül pedig hatásos a bogarak és a szagok ellen.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autó klíma takarítás ózongenerátorral

Miért épp ózonnal?

Az ózon csodálatos tulajdonsága, hogy egyszerre több problémát kezel, méghozzá tökéletes eredménnyel, eközben pedig ártalmatlan, ha az óvintézkedéseket és a megfelelő várakozási időt betartjuk.

A nagy mennyiségű ózon belégzése ártalmas az egészségre, azonban ha a beavatkozás véget ér, akkor fél órán belül a részecskék ártalmatlan oxigénmolekulákká alakulnak vissza, így 30 perc elteltével egy szellőztetés elegendő, hogy biztonságos, vegyszer- és kórokozómentes autót kapjunk.

Másik pozitív tulajdonsága, hogy nem csak a klímában található mikroorganizmusokat törli el, hanem az utastérben találhatókat is, beleértve a vírusokat, bogarakat és ,ás élősködőket is, mindezek mellett pedig még szagtalanítja is a járművet és annak kárpitját.

A legegyszerűbb vegyszermentes tisztítás

A sok kémiai fertőtlenítőszerrel ellentétben az ózon ártalmatlan oxigénné alakul vissza a beavakozást követő 30 percen belül. Nem marad a gépjárműben vegyszermaradvány, mely belégzése, vagy érintése legalább akkora kockázatot jelentene, mintha a klímában megtelepedett kórokozókkal tennénk ugyanezt. Sűrűségét tekintve azonban sokan tévesen azt hiszik, hogy a klímát elegendő évente egy alkalommal, a nyári forróság előtt tisztítani.

Fontos információ azonban, hogy az autó szűrőiben ugyanúgy átáramlik a levegő, ha nem használunk fűtést, vagy klímát, így az év bármely napján érvényes ez a kockázat. Évente 4 alkalommal ajánlott, de a nyári klímázást és az őszi-téli fűtést megelőző időszakokban elengedhetetlen annak tisztítása, melynek a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja az ózonos eljárás.

Az ózonos klímatisztítást nem csak bérelhető autóink esetében biztosítjuk, így amennyiben Ön saját gépjárművét szeretné fertőtleníteni ezzel a praktikus eljárással, akkor keressen minket elérhetőségeink egyikén és kérjen időpontot a klímatisztításra! 

Autó klíma takarítás ózongenerátorral