Jármű kategóriák

Cégünk kínálatában sokféle jármű található, személygépkocsik és kisteherautók egyaránt. Figyelembe vesszük az igényeit az autóval szemben a választás során.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Jármű kategóriák

Jármű kategóriák

Cégünk autók bérbeadásával foglalkozik, így természetesen széles az autó kínálatunk. Az autókínálatunkat árakkal együtt lejjebb görgetve megtekintheti, minden autónkról bővebb információkat találhat a weboldalunkon.

A legtöbb embernek fontos az, hogy olyan autót vezessen, ami számára a legszimpatikusabb. Épp ezért tartunk dízel és benzines, manuális és automata váltós, kisebb és nagyobb méretű, alacsonyabb és magasabb kategóriájú autókat. Nem csak személygépkocsik, hanem kisteherautók is megtalálhatóak a kínálatunkban, többek között emelőhátfalas autó és autómentő autó is.

Ha szeretne Ön is tőlünk bérelni autót, akkor kérjük olvasson tovább vagy keressen fel minket már most. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írhat nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését!

Autóbérlés menete

Az autóbérlésnek a menete rendkívül egyszerű. Ehhez először is foglalja össze azt, hogy mi a célja az autóval. Városi közlekedésre akarja használni, vagy nagyobb távot szeretne megtenni? Egyedül, vagy a családdal szeretne utazni benne, esetleg szeretne árut szállítani. Ha elmondja nekünk, hogy mik az igényei, akkor könnyen tudunk Önnek autót ajánlani. Ha felhív minket akkor egyből tudunk egy időpontot és egy helyszínt egyeztetni.

Ebben az időpontban ott lesz az autó is és a szerződés is, amelyhez hozza el az iratait. Ha kitöltöttük a szerződést és kifizette a bérleti díjat, valamint a kauciónak az összegét, akkor már át is adjuk a kulcsokat. A folyamat bármely részénél lenne kérdése tegye fel nyugodtan, mindenre válaszolunk, nekünk is az a célunk, hogy minden egyszerűen és gördülékenyen menjen. Keressen minket bizalommal.

Jármű kategóriák autóbérlés
Jármű kategóriák autóbérlés

Autóbérlés külföldre

Autóinkat lehet bérelni külföldre is, azonban itt nagyon fontos az előzetes egyeztetés. Az Európai Unió országain belül abszolút támogatjuk az utazást, viszont egy bulgáriai vagy egy görögországi utazást nem tudunk támogatni.

A külföldi utazás során mindig fontos az, hogy olyan autót adjunk, amely ilyen utakra lett tervezve. A személyek száma és a csomagok sokasága miatt fontos, hogy nagy autót adjunk, amelybe bőven van hely. Szerencsére van ilyen személygépjárművünk. Ha külföldre szeretne menni akkor keressen fel minket!

Autóbérlés árak

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban. A Mercedes Benz A 180 CDI autó rövidtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 6000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 5000 Ft / nap.

A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók esetében a rövidtávú bérlés 8000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés 6000 Ft / nap.

Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D autóknál a bérlés: 9000 Ft / 8000 Ft / 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman autóknál a bérlés: 12 000 Ft / 10 000 Ft / 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára rövidtávú bérlés esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 14 000 Ft / nap.

A kaució összege minden autónál más. 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Jármű kategóriák autóbérlés
Jármű kategóriák autóbérlés

Autóbérlés szállítással

Az autó bérlés általában a telephelyünkön szokott megtörténni. Azonban ha Ön más helyen szeretné átvenni az autót, például otthonánál, vagy a reptéren, akkor természetesen ez is megoldható. A kívánt helyszínre elszállítjuk a személygépkocsit. Ezen a helyszínen aláírjuk a szerződést, kifizeti a bérleti díjat és a kauciót, és már el is viheti az autót, mivel átadjuk a kulcsokat. Cégünk rendkívül rugalmas, minden helyzetet megtudunk oldani, lehetőleg úgy, hogy az ügyfeleinknek a legjobb legyen.