Autóbérlés hosszú távra

Ha hosszútávra szeretne autót bérelni, akkor feltétlenül minket keressen fel, hiszen mi olcsóbban adjuk az autóinkat hosszabb időtartamokra.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés hosszú távra

Autóbérlés hosszú távra

Sokan bérelnek autót rövid távra, akár csak 1-1 napra, azonban manapság egyre nagyobb az igény a hosszú távú bérlésre. Ha több hetes utazásról van szó például akkor nagyon jó hosszútávra bérelni az autót. Sok cégnél, mint nálunk is sokkal olcsóbb a napi díja az autóknak, hogyha hosszú távra van bérelve.

Sokan nem tartanak fent autót, mivel nem éri meg nekik. Manapság nem olcsó fenntartani egy autót, a mindennapi utazás sok esetben könnyebben megoldható tömegközlekedéssel, ráadásul a parkolás, a garázs fenttartása nem egyszerű a nagy városokban. Egy autónak a szervizelési, karbantartási díjai magasak, ezek mellett pedig vannak kötelező költségek, mint a kötelező biztosítás vagy a súlyadó. Ha nincs szükség mindennap autóra, akkor nincs túl sok értelme autót fenntartani.

Épp ezért választják sokan azt, hogy amikor szükségük van az autóra, akkor bérelnek egyet. A hosszú távú bérlés általában 10-30 nap között van. Ha úgy értékeli, hogy hosszútávra szüksége van egy bérautóra, akkor keressen fel minket. Elérhet minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy emailben az info@bojtarberauto.hu címen, vagy az ajánlatkérés menüpontban. Keressen fel minket bizalommal.

Autóbérlés Budapesten

Az autóbérlése Budapesten történik. Az autót átveheti székhelyünkön a 1037 Budapest, Bojtár u. 78. címen. Igény esetén akár otthonához is eltudjuk vinni, de akár a reptérre is eltudjuk vinni az autót. Rugalmasak vagyunk, így ha utazás előtt már nem akar elmenni az autóért, hanem egyből szeretne bele pakolni, vagy ha egy haza utazás során nem akar a tömegközlekedéssel bajlódni a repülőtérről, akkor válasszon minket. 

Autóbérlés hosszú távra
Autóbérlés hosszú távra

Milyen helyzetekben érdemes autót bérelni?

Fentebb már említettünk futólag pár ilyen esetet. Ha elszeretne utazni hosszabb időre, és az adott helyen szeretne autót használni, akkor jó megoldás itthonról vinni az autót, nem pedig az adott országban bérelni és alternatív módon elutazni a kívánt helyre.

Olyan eset is van, amikor a munkánk miatt egy rövidebb időre, például kéthétre szükségünk van autóra. Ilyenkor jobb bérelni egyet, hiszen hosszabb távra olcsóbb árakon lehet hozzájutni a bérautókhoz.

Olyan eset is van, amikor egy külföldről érkező vendégünknek szüksége van az itt tartózkodása egy autóra. Ilyenkor is jó dolog autót bérelni. Autót bérelni akkor is jó, hogyha költözünk, vagy valamilyen árut szeretnénk A-ból B-be eljuttatni.

Mit takar a hosszútávú autóbérlés?

A hosszútávú autóbérlés azt jelenti, hogy 10-30 nap között szeretne egy bérautót. Ha gyakrabban, például egy évben többször szeretne ilyen időintervallumra autót bérelni, akkor mindenképp minket keressen fel másodjára is. Visszatérő ügyfeleinknek mi folyamatosan kedvezményeket biztosítunk. Az autókat mindig tisztán és jó állapotban adjuk át az ügyfeleinknek. Keressen minket bizalommal. 

Autóbérlés hosszú távra
Autóbérlés hosszú távra

Az autóbérlés előnyei röviden

Nem kell autót fenntartania. Nem kell százezrekért, vagy milliókért autót vásárolnia (aminek idővel nagyon is megy lefele az értéke, bármit csinálunk), nem kell foglalkoznia a papír munkával, a kötelező és CASCO biztosítással, a súlyadóval. Nem kell szervizbe járnia, nem kell karbantartania, nem kell hetente az autót porszívózni, mosni. Ha meghibásodik, akkor nem kell elvinnie szerelőhöz, és súlyos összegeket otthagyni a szerelőnél, és akár heteket várnia arra, hogy visszakapja autóját.

Az autóbérlés során Ön egy újabb, karbantartott, kitisztított autót vehet át tőlünk arra az időszakra, amikor Önnek szüksége van rá, legyen 1 nap, 10 nap, vagy 30 nap. Cégünk rugalmas, így Önhöz igazodunk.

Automata autó bérlés

Természetesen van lehetőség automata váltós autóknak a bérlésére is. Négy ilyen személygépkocsink van: a Kia Carens, a Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, a BMW 320 D Touring, a Mini Cooper Clubman. A többi autónk váltója manuális. Ha felkeres minket autó bérlés okán, akkor mindenképp mondja el nekünk igényét, hogy automata váltós autót szeretne. Keressen minket bizalommal.

Autóbérlés hosszú távra