Miért van kaució?

Az autóknak a bérlése kaució nélkül egyáltalán nem lehetséges. A kaució összege függ az autótól, és minden esetben visszajár, hogyha az autóban nem keletkezett kár.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Miért van kaució?

Autóbérlés kaució nélkül

Az autóbérlés nem történhet meg kaució nélkül. A kaució összege autónként változik, az alacsonyabb ár kategóriájúaknál természetesen alacsonyabb a kaució összege is. Ha megtekinti autóparkunkat, akkor láthatja, hogy 50 000 Ft-tól kezdődnek a kaució összegek.

A kaució célja, hogyha kár történik az autóban, akkor ez az összeg tudja fedezni. Nyilvánvalóan egy karambol esetén ez az összeg nem mérvadó, azonban egy koccanás, vagy kisebb sérülések esetén számít. A szerződés aláírását követően a bérletidíjat és a kauciót minden esetben ki kell fizetni. Ha az autóban nem keletkezik kár, akkor a kauciót visszatérítjük. 

Ha autót szeretne bérelni akkor kérjük keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését! 

Lejjebb görgetve további információkat olvashat az autóbérlésről.

Autóbérlés kaució nélkül non stop

Mint már írtuk, kaució nélkül nem lehetséges autót foglalni. Ezt az összeget minden esetben ki kell fizetni. Autóink között tud válogatni, mindegyik autónak az oldalán megtudja tekinteni, hogy mennyibe kerül a bérlés, valamint a kaució összege. Fontos, hogy minél hosszabb távra bérli ki az autót annál olcsóbb a napi díja, azonban a kaució összege egyáltalán nem változik ettől függetlenül.

Autóbérlés kaució nélkül
Autóbérlés kaució nélkül

Kisteherautó bérlés Budapest

Kisteherautó bérlés lehetséges nálunk! Többféle kisteherautó is elérhető kínálatunkban. Van többek között autómentő autónk, van emelőhátfalas autónk is. A kisteherautó bérlése ugyanúgy működik, mint a személygépjárműnek a bérlése. Keressen fel minket (hívjon, írjon, vagy töltse ki ajánlatkérés ívünket), majd válassza ki a kisteherautót. Ha nem tud választani, vagy nem biztos abban, hogy milyen kisteherautóra van szüksége, akkor segítünk Önnek kiválasztani a jó járművet.

Van lehetőség arra, hogy a telephelyünkön vegye át a kisteherautót, de igény esetén más helyszínre is elszállítjuk a kisteherautót. Olvasson tovább, hogy megtudhassa, hogy hogy történik az autóbérlés. 

Autóbérlés külföldön

Természetesen van lehetőség arra is, hogy külföldre vigye a bérelt autót. Ezt minden esetben jelezze nekünk előre, mivel minden Európai Unión belüli utazást támogatunk, azonban a görögországi és bulgáriai utazásokat nem áll módunkban támogatni.

Autót bérelni jó ötlet külföldre, hiszen, ha hosszabb távra bérel autót (10+ nap) akkor a napi díj alacsonyabb, mintha rövid távra bérelne. 

Autóbérlés kaució nélkül
Autóbérlés kaució nélkül

Autóbérlés menete

Az autóbérlésnek a menete rendkívül egyszerű. Először is vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt követően megbeszéljük, hogy milyen autóra van szüksége, és hol tudja átvenni az autót. Rendkívül rugalmasak vagyunk, így akár a repülőtérre is eltudjuk vinni a bérelni kívánt autót. A találkozást követve aláírjuk a szerződést, elintézzük a kifizetést, és már át is adjuk Önnek a kulcsot. Magánszemélyként azokra az iratokra van szüksége, amelyeket amúgy is magánál hord (személyigazolvány, lakcímkártya, adókártya, stb). Keressen minket bizalommal.

Autópark

Autóparkunkban található drágább és olcsóbb autó is egyaránt. Így azok számára is jó választás vagyunk, akiknek sürgősen kell egy autó, mert a sajátjuk lefulladt, és azok számára is, akik valamilyen rendezvény, vagy esemény miatt egy drágább kategóriájú autóval szeretnének megjelenni. Az autóbérlés egyszerű, sok autóink van. Keressen fel minket bizalommal.

Autóbérlés
Autóbérlés kaució nélkül