Bérautó Budapest

Budapesten, akár megadott címre szállítva tudjuk átadni a bérautóinkat. Tisztán, jó állapotban adjuk át az autókat rövidebb és hosszabb távokra is.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Bérautó Budapest

Bérautó Budapest

Sokan kerültünk már olyan helyzetbe, hogy sürgősen autóra volt szükségünk. Ha Önnek nincs autója, de szüksége van rá, vagy van autója, de az javítás alatt van, akkor jó megoldás az, hogyha bérel autót. Tőlünk csak megbízható, jó állapotú, szervizelt, tiszta autót fog kapni, ami megfelel az igényeinek!

Mielőtt még felhívna minket tisztázza le, hogy milyen autót szeretne (a mi autóinkról lejjebb görgetve olvashat). Milyen időtávra szeretne bérelni? Milyen autóra lenne szüksége? Ezen belül gondolunk arra, hogy dízel vagy benzines autót szeretne, automata vagy manuális váltót, négy, öt, vagy több személyes autót, stb. Hol szeretné át venni az autót? Milyen extrákra van szüksége (például gyerekülés)?

Ha ezeket tudja, akkor keressen fel minket telefonon. Autóparkunkban található autók között tud választani, segítünk is a választásban. A bérlést megelőzően mindenről tájékoztatjuk. Keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írhat nekünk emailt az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését.

Autópark

Alacsonyabb és magasabb kategóriájú autók is találhatóak a kínálatunkban. Kombi vagy egyterű családi autók, dízel és benzines, automata és manuális váltós autók érhetőek el. Autóparkunkat az alábbi linket tudja elérni:

Autóbérlés

Mindenesetben kifogásolhatatlan műszaki állapotú, szervizelt, jól karbantartott gépjárműveket adunk át. Tisztítva, mosva vannak, az évszaknak megfelelően adjuk át az autót. Ha bármilyen feltétlen nem teljesül az autóval kapcsolatban, akkor azonnal csereautót tudunk biztosítani. Extra felszerelés is elérhető az autóinknál. Például: gyermekülés, tetőbox, GPS rendszer. Részletekről érdeklődjön nálunk. Tekintse meg autóparkunkat.

Bérautó Budapest
Bérautó Budapest

Autó bérlés menete

Mindig van egy bérleti szerződés, amelynél szükségünk van az Ön adataira. Ha meg vannak az adatai akkor pár perc alatt megtudjuk csinálni a szerződést, átadjuk a kulcsokat és Ön már indulhat is az autójával. De ha akarja, akkor megadott helyszínre szállítjuk az autóját. A bérleti díj kifizetése történhet a helyszínen készpénzben, bankkártyával. Szükség esetén választhat eltérő fizetési módot is.

A szerződéskötés során fixáljuk a bérlés időtartamát. Ha elérkezett a bérlés vége akkor az előre megbeszélt időpontban és helyen átvesszük az autót. Az autóinkat tisztán várjuk vissza, ha pár napra bérelt, akkor valószínű, hogy nincs szükség tisztításra, azonban egy hét, vagy egy hónap után szükség van rá. Ha nincs tisztítva az autó, akkor tisztítási díjat számolunk fel.

Ha rendszeresen tőlünk bérel autót, akkor változatos kedvezményekkel fogjuk Önt meglepni. Egyénre szabott bérleti feltételekre is nyitottak vagyunk. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Miért éri meg autót bérelni?

Autót bérelni sok esetben megéri. Manapság egyre inkább az a tendencia, hogy az emberek nem tartanak fönt autót, hiszen a mindennapos tevékenységüket gyalog, vagy tömegközlekedéssel meg lehet oldani. Ugyan kényelmesebb az autó, azonban a fenttartási költség, és az olyan mindennapos problémák, mint a dugók, parkoló hely keresése mindenkinek megkeseríti a napját. Sokan lecserélik az autójukat. Azonban vannak olyan helyzetek amikor szükség van rá.

Ilyen helyzet az, amikor elutazunk belföldre vagy külföldre, amikor a munkánk miatt autóra van szükségünk, vagy amikor egy külföldi vendégünknek van szüksége autóra. Ha van autónk, és az szervizben van, akkor is nagyon jó ötlet bérautót igénybe venni. 

Bérautó Budapest
Bérautó Budapest

Tudnivalók az autóbérlésről

Fentebb már leírtuk a fontosabb dolgokat. Amit még fontos kihangsúlyozni azok az esetleges károk. Ha kár éri a bérautót, akkor mindenképp értesítsen minket. Ha olyan probléma van, amely miatt az autó nem tud a továbbiakban működni, akkor csereautót tudunk felajánlani. Fontos továbbá az időpontok betartása, ha a megbeszéltnél később hozza vissza az autót, akkor késedelmi költséget számolunk fel.

Autóbérlés Budapest külföldre

Természetesen lehet bérelni tőlünk autót külföldre is. Mindenképpen közölje velünk úticélját! Az Európai Unió országaiba szabadon elindulhat, de görögországi és bulgáriai utazást nem támogatunk. Ilyen esetekben meg kell gondolni, hogy milyen autót választunk, hiszen azok az autók, amelyek városi közlekedésre lettek tervezve nem jók ilyenkor. Külföldi utakra tudunk biztosítani családi egyterű autókat, kombi autókat, valamint 7-9 személyes kisbuszokat, dízel és benzines kivitelben egyaránt.

Bérautó Budapest