Miért éri meg az autóbérlés?

Miért éri meg autót bérelni? Gyors, olcsó és egyszerű megoldás olyan esetekre, amikor autóra van szüksége.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Miért éri meg az autóbérlés?

Miért éri meg az autóbérlés?

Sokaknál megtörténik az, hogy a mindennapokban egyáltalán nincs szükségük autóra, azonban néha van olyan alkalom, amikor szükség van az autóra. Vagy olyan is van, amikor egy-egy alkalomra egy teljesen más fajta, stílusú autót szeretne az ember. Ha ilyen esetek állnak fönt, akkor jó dolog a rövid távú autóbérlés. A pár órától kezdve napokig lehet autókat bérelni. Nálunk 1-2 nap a rövid távú bérlés, 3-9 nap a középtávú bérlés, és efölött a hosszútávú bérlés van.

Tipikus helyzetek, amikor jól jön a bérautó: vállaltok számára, amikor külföldi partnert fogadnak, magányszemélyeknek, amikor az egész család megy nyaralni, de egy autóba nem férnek be, síeléshez olyan autó, amin van síbox, vagy csak egyszerűen kipróbálni azt az autót pár napig, amit tervez megvenni.

Az autóbérlés ma már nem luxus, a bérleti díjon és a kaución kívül mást nem kell kifizetni. Ha szeretne Ön is autót bérelni, akkor nincs más teendője, csak felkeresni minket. Ezt megteheti az ajánlatkérés menüpontban, vagy felhívhat minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írhat nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre.

Az autóbérlés előnyei

A bérelt autó esetén nincs felelősség és kötelezettség – az autó nem a bérlőé, így a meghibásodás és a sérülések esetén nem a bérlőnek kell a biztosítóhoz mennie, vagy a szerelőhöz.

Az autóbérlés biztonságos. Általában mindig újabb gépjárművek vannak a kínálatban, amik rendszeresen szervizelve és karbantartva vannak. Így biztos, hogy útközben nem fog lerobbanni az autó.

Van lehetőség autót választani a célhoz mérten. Ha a városban van szüksége autóra, akkor jobb egy kis autót választani, amely keveset fogyaszt. Azonban az ilyen autó nem jó akkor, hogyha hosszú nyaralásra megy. De szerencsére az autóbérbeadó cégeknél (mint nálunk) van lehetőség a választásra.

Az igények majdnem maximálisan kielégíthetőek. Ha az ügyfélnek gyerekülésre, GPS rendszerre, téli gumira, tetőcsomagtartóra, vagy másra van szüksége, akkor azt egy jó cég mind megtudja oldani.

Ha nem tudna fentartani egy autót állandóan bármilyen okból kifolyólag akkor van lehetősége arra, hogy alkalmanként béreljen egyet. Hosszútávon ez egy olcsóbb megoldás, mintha lenne autója. Összeségében sokba kerül az, hogyha megvesz egy autót, azt átiratja, kifizeti a kötelező biztosítást, a CASCO-t, a súlyadót, rendszeresen megtankolja, szükség esetén fizet a parkolásért, szervizbe hordja, le-, és kitisztítja. 

Ha csak alkalmanként kell autó, akkor jobb ötlet bérelni.

Miért éri meg az autóbérlés?
Miért éri meg az autóbérlés?
Miért éri meg az autóbérlés?

Jó választás a cégeknek – Autóbérlés cégeknek

Cégek számára is olcsóbb és jobb dolog, hogyha bérelnek autót. Ha nincs olyan alkalmazott, akinek mindennap szüksége lenne autóra, hanem csak egy-egy olyan alkalom van, amikor a munka során autóra van szükség, akkor jobb bérelni egyet. Ez azért is jó, mert ilyenkor lehet magasabb árkategóriájú autót választani, így megfelelő megjelenésben lehet képviselni a céget.