Megfizethető autóbérlés

Az autóbérlés nem kell, hogy drága legyen. Lehet megfizethető is. Cégünknél a bérlés megfizethető, gyors és rugalmas.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Megfizethető autóbérlés

Megfizethető autóbérlés

Az autóbérlésnek nem kell költségesnek lennie. Bár vannak azok, akik presztízs okokból bérelnek autót, azonban vannak olyanok is, akiknél a szükség úgy hozza, hogy kénytelen autót bérelni. Ha a saját autójuk meghibásodik, de a mindennapjukhoz szükség van autóra akkor nincs más választás csak a bérautó.

Autóparkunkban találhat olyan autókat, amelyeknek az ára kifejezetten baráti. Ha hosszútávra bérel autót akkor a napi bérleti díj olcsóbb, mint a rövid távú bérlés esetén. Tekintse meg lejjebb görgetve az árainkat, és a szolgáltatásainkat. 

Ha szeretne autót bérelni, akkor nincs más dolga, csak annyi, hogy felkeressen minket. Ezt megteheti az ajánlatkérés oldalon, de fel is hívhat minket. Telefonszámunk a +36 (20) 254 6475. Írhat nekünk emailt is, az info@bojtarberauto.hu címre várjuk az üzeneteket. Keressen fel minket bizalommal! Minden kérdésére válaszolunk.

Autóbérlés árak

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban.

Olcsóbb autóink a Nissan Micra 1.2 autóbérlés, Subaru Justy HatchbackFord Focus 1.6 16V Kombi autók esetében a rövidtávú bérlés 9000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap.

A középkategóriás autóink, mint a Peugeot 307 SWPeugeot 308 HDIPeugeot 308 SWMini Cooper ClubmanKia Carnival 2.9 CRDI Prémium autók a rövidtávú bérlés 10000 Ft / nap, a középtávú bérlés 8000 forint / nap.

BMW 320 D Touring autó rövidtávú bérlés esetén 18000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15000 Ft / nap.

Minden autónkhoz országos autópálya matricát adunk. A kaució összege minden autónál más, 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Megfizethető autóbérlés
Megfizethető autóbérlés

Autóbérlés külföldre

Az autóinkat ki lehet bérelni külföldre is természetesen. Minden esetben ossza meg velünk, hogy az utazásának mi a célállomása, mivel nem tudunk minden külföldi utazást támogatni. Az Európai Unió országain belül lehet utazni a bérautóinkkal, azonban a görögországi és a bulgáriai utakat egyáltalán nem tudjuk támogatni.

Ilyen esetekben mindig nagyobb autóra van szükség több okból is. Egyrészről azért, hogy legyen benne elég hely a csomagoknak és az utasoknak, másrészről pedig azért, mert ez sokkal költséghatékonyabb. Egy városi közlekedésre szánt autóval sokkal kényelmetlenebb és talán költségesebb is külföldre utazni.

Autóbérlés menete

Az autóbérlésnek a menete rendkívül egyszerű. Először is vegye fel velünk a kapcsolatot, ezt megteheti telefonon vagy emailben. A beszélgetés során minden szükséges részletet megbeszélünk. Ez nem csak azért jó, mert így Ön is tudja, hogy mire számíthat, hanem így már a találkozó napján egy kész szerződéssel állunk elő, ezzel is meggyorsítva a bérlés folyamatát.

A találkozás során aláírjuk a szerződést, Ön kifizeti a bérleti díjat és a kauciót (ezt bankkártyával is megteheti!), és át is adjuk Önnek a kulcsot. A bérlés nálunk minden esetben gyors és rugalmas.

Megfizethető autóbérlés
Megfizethető autóbérlés

Autóparkunk és extrák

Az autóparkunkban sokféle autót találhat meg. Vannak személygépjárműveink és kisteherautóink. A céloknak és az igényeknek megfelelően változatos a kínálat, hiszen találhatunk dízeles és benzines autókat, manuális és automata váltós autókat, kombikat, egyterűeket, illetve alacsonyabb és magasabb kategóriájú autókat.

Autóinkat minden esetben tisztán adjuk át. Minden autónk szervizelt, karbantartott, az adott évszaknak megfelelően ellátva adjuk át. Ha bármilyen probléma adódna egy autónkkal, akkor természetesen csereautót tudunk biztosítani. Az autókra különböző biztosításokat lehet igénybe venni.

Az autókhoz lehet kérni gyerekülést, tetőboxot, síboxot, GPS-rendszert és hóláncot. Ha bármilyen egyéni kérése vagy kérdése lenne, akkor keressen fel minket bizalommal!