Autóbérlés menete

Tekintse meg, hogy hogy működik az autóbérlés! Az autóbérlés nálunk egyszerű és gyors, tekintse meg a részleteket.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés menete

Autóbérlés menete

Nálunk az autóbérlésnek a menete rendkívül egyszerű. Még mielőtt felhívna minket határozza meg, hogy mi a cél. A cél lehet nyaralás, áruszállítás, költözködés, külföldi ügyfél fogadása, egy előkelő helyre való meghívás stb. Ezt azért kell tudnunk, mivel így tudjuk a legjobb autót kiválasztani Önnek.

Ha felhív minket, akkor mindenről egyeztetünk. Van lehetőség arra, hogy telephelyünkön vagy egyedi címen vegye át az autót. Minden esetben van egy szerződés, amelyet a kulcs átvétel előtt írunk alá. A szerződés során kell kifizetni a bérleti díjat és a kauciónak az összegét. 

A szerződéskötés során megbeszéljük, hogy mikor és hol vesszük vissza az autót. Van lehetőség rövid és hosszú távú bérlésre is. Ha szeretne autót bérelni akkor keressen fel minket telefonon, emailben, vagy az ajánlatkérés oldalon. Telefonszámunk a +36 (20) 254 6475, email címünk az info@bojtarberauto.hu. Várjuk megkeresését!

Autópark

Mind személygépkocsik, mind kisteherautók tekintetében széles az autóparkunk. Autóparkunkban mindenki megtalálhatja a neki kedvező, szimpatikus autót, hiszen autóink között található benzines, dízeles autók, kombi autók, manuális és automata váltós autók, alacsonyabb és magasabb kategóriájú autók, valamint városi közlekedésre és hosszú útra is van autónk.

Autóbérlés menete
Autóbérlés menete

Kisteherautó bérlés

Személygépkocsi bérlés mellett kisteherautó bérlésre is van lehetőség. A kisteherautóink jó választások akkor, amikor költözni kell, vagy esetleg árut kell szállítani. A kisteherautók között találhat emelőhátfalas autót, ami a rakodásnál nagyon jó, főleg, akkor, hogyha nagyobb bútorokat kell szállítani, valamint található autómentő autó is, amit igénybe lehet venni akkor, hogyha a saját autóját el kell szállítani az útról. A kisteherautóra is ugyanazok a feltételek érvényesülnek, tehát lehet bérelni hosszabb és rövidebb távra, és itt is a bérleti díjat és a kauciót kell kifizetni.

Autóbérlés árak

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban. A Mercedes Benz A 180 CDI autó rövidtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 6000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 5000 Ft / nap.

A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók esetében a rövidtávú bérlés 8000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés 6000 Ft / nap.

Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D autóknál a bérlés: 9000 Ft / 8000 Ft / 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman autóknál a bérlés: 12 000 Ft / 10 000 Ft / 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára rövidtávú bérlés esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 14 000 Ft / nap.

A kaució összege minden autónál más. 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Autóbérlés menete
Autóbérlés menete

Repülőtéri autóbérlés

Autóinkat elsősorban a telephelyükről lehet elvinni, de van lehetőség arra is, hogy máshol vegye át az autót. Ha épp külföldről érkezik haza, és nem szeretne a repülőtérről tömegközlekedéssel vagy taxival hazamenni, illetve a továbbiakban is szüksége van autóra, akkor természetesen mi eltudjuk szállítani a repülőtérre az autót. Ekkor aláírjuk a szerződést, elintézzük a kifizetést, és már át is adjuk az autót. Ha megosztja velünk a járatszámot, akkor szinte biztos, hogy pontosan odafogunk érni, és a repülőtéren már a bérautója fogja várni.

Rövid és hosszú távú autóbérlés

Cégünknél lehetőség van a rövid távú és a hosszú távú bérlésre egyaránt is. A rövid távú bérlés az 1-2 nap, a közép távú bérlés a 3-9 nap a hosszú távú bérlés pedig a 10-30 nap. Minél hosszabb ideig bérel egy autót annál olcsóbb lesz a napi díja az autónak, azonban a kauciónak a díja nem változik. Cégünknél van lehetőség egyedi árajánlatokra, kérjük erről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

Autóbérlés menete