Autókölcsönzés

Ha szüksége van egy bérautóra, akkor jó döntés, hogyha minket választ. Egyszeri és rendszeres, valamint rövid és hosszútávú bérlésre is van lehetőség.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autókölcsönzés

Autókölcsönzés

Autókölcsönzésre időnként szükség van. Ha tönkre megy a sajátja, ha nincs sajátja, de szüksége lenne autóra, akkor a legjobb, hogyha kölcsönöz egyet. Ma már egyáltalán nem luxus az, hogyha valaki autót bérel, hiszen a bérleti díjak ma már megfizethetőek. Nem csak magas árkategóriájú autókat lehet bérelni, hanem lehet átlagos, alacsonyabb kategóriájú autókat is. Azonban ez utóbbiaknál is érvényes az, hogy kiváló állapotban vannak.

Cégünknél lehetőség van autót kölcsönözni rövid és hosszú távra, nem csak személygépkocsikat, hanem akár kisteherautókat is. Szolgáltatásaink közé tartozik az autómentő autó bérbeadása, és a kauciót akár bankkártyával is kifizetheti nálunk. Autóink tiszták, szervizeltek, karbantartottak, az aktuális évszaknak megfelelően vannak felszerelve. Az autókölcsönzés során szerződést kötünk.

Az autókölcsönzéshez először arra van szükség, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Az autókölcsönzés menetéről, autóinkról és más információkról lejjebb, illetve a weboldalunkon olvashat. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését!

Autókölcsönzés menete

Az autókölcsönzés menete rendkívül egyszerű. Először is vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben. Ezt követően megbeszélünk minden részletet. Többek között azt, hogy milyen autót szeretne, milyen célra szeretné, milyen időintervallumban szeretne autót bérelni, milyen igényei vannak stb. Ha megbeszéltünk minden részletet, akkor az autóbérlés napján mi már kész szerződéssel érkezünk, amit csak alá kell írnia. Ha kifizette a bérleti díjat és a kauciónak az összegét, akkor már át is adjuk a kulcsot és indulhat is. Van lehetősége telephelyünkön átvenni az autót, de egyedi címre is elszállítjuk igény esetén, például otthonához, vagy a repülőtérre.

Autókölcsönzés
Autókölcsönzés

Autókölcsönzés – milyen autók vannak?

Elsősorban személygépkocsijaink és kisteherautóink vannak. Az autók tekintetében vannak benzines és dízeles, kombi, manuális és automata váltós autóink, alacsonyabb és magasabb kategóriájúak, így mindenféleképpen megfogja találni a legjobbat.

A kisteherautóink között találhat emelőhátfalas autót és autómentőt is, így ha lerobban az autója, akkor tudunk segíteni, sőt, bérautót is tudunk vinni az autómentő mellé. Ha költözködni szeretne, vagy egy nagyobb bútort, vagy törékeny bútort szeretne szállítani, akkor az emelőhátfalas autónk jó szolgáltatott fog tenni. Tekintse meg weboldalunkon termékkínálatunkat.

Autókölcsönzés külföldre

Az autókölcsönzés külföldre is megoldható. Hogyha nyaralását külföldre tervezi, és saját autója kicsi, vagy nincs is autója, akkor a legegyszerűbb, hogyha bérel egyet. A környező országokba sokkal olcsóbb autóval eljutni, mint repülővel, és sokkal kényelmesebb, mint vonattal.

A külföldi utaknál mindig nagy autót adunk, hiszen ezek lettek hosszabb utakra tervezve, valamint ebben bőven elférnek a csomagok és az utasok is egyaránt. A külföldi utazások során mindenféleképpen ossza meg velünk az utazásának a célját. Ennek egyrészről, azaz oka, hogy nem tudunk minden országba engedélyezni utazást, görögországi és bulgáriai utakat nem tudunk támogatni. Azonban az Európai Unió többi országába való utazásra bérelhetőek az autóink. További információékért kérjük keressen fel minket bizalommal.

Autókölcsönzés
Autókölcsönzés

Autókölcsönzés hosszú és rövid távra

Hosszú és rövid távon is lehet bérelni tőlünk autót. Mi vagyunk a jó választás akkor, hogyha egy órára van szüksége autóra és akkor is, hogyha egy egész hónapra van szüksége autóra. Rövid távon 1-2 nap a bérlés, közép távon 3-9 nap a bérlés, hosszú távon pedig 10-30 nap a bérlés. Minél tovább bérel autót az autónak a napi bérleti költsége annál kevesebb, azonban a kaució díja nem változik. Vannak olcsóbb és drágább autóink is, így biztosak vagyunk abban, hogy megfogja találni az Önnek kedvező autót.

Szolgáltatások és egyéb extrák

Minden autónkat tisztán adunk át. Az összes autónk szervizelt, jól karbantartott, így a mi részünkről biztosítjuk a gondtalan és a biztonságos közlekedést. Azonban, ha mégis lenne valamilyen probléma az autóval, akkor természetesen tudunk biztosítani csere autót.

Mint már írtuk van lehetőség rövid és hosszútávú bérlésre. A hosszútávú bérlés napi díja kedvedzőbb. Lehetőség van egyedi árajánlat kérésére is. Igény esetén útvonaltervezéssel, pályamatricával, kiegészítő szolgáltatásokkal segítjük Önt abban, hogy utazása zökkenőmentes legyen. Igény esetén biztosítunk gyermekülést, tetőcsomagtartót, síboxot, hóláncot. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.