Autókölcsönző Budapesten

Autókölcsönzőként működünk Budapesten. Autóparkunkban többféle autót találhat, amelyeket szervizelve, jól karbantartva és tisztán adunk át.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autókölcsönző Budapesten

Autókölcsönző Budapesten

Cégünktől többféle személygépjárművet, illetve tehergépjárművet tud bérelni. Ez nagyon jó akkor, ha valamilyen oknál fogva nincs autója, de szüksége van rá. Az autókölcsönzés nálunk egyszerű, egy szerződést kell kitölteni, kifizetni a bérleti díjat és a kauciót, és már át is adjuk az autót.

Az autó minden esetben egy jól karbantartott, szervizelt, kitisztított jármű. Ha bármilyen probléma lenne az autóval, akkor csereautót tudunk biztosítani.

Az autó kiválasztásában is segítünk. Budapesten a telephelyünkön tudja átvenni az autót, de igény esetén egyedi címre (otthon, repülőtér) is ki tudjuk szállítani. Ha szeretne autót bérelni, akkor keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését.

Mikor érdemes autót kölcsönözni?

Érdemes akkor, hogyha a saját autó szervizben van, és szükség van arra az időre is autóra. Érdemes egy nyaralásra is autót kölcsönözni, hiszen, ha a szomszédos országok valamelyikébe megyünk, akkor lehet, hogy ez egy olcsó megoldása az autóval való utazás. De nem is kell más országba menni, egy belföldi utazás során is jó dolog autót bérelni.

Szintén népszerű egy-egy fontosabb alkalomra bérelni autót. Egy szülinapi városnéző limuzinos kocsikázás vagy luxusautó az esküvőre. Cégeknek reprezentációs célokra: külföldi vendég fogadására, netán a vendég számára az itt tartózkodás idejére, tárgyalás lebonyolítására, vállalati programokra.

Ha új autót szeretne vásárolni, akkor érdemes megnézni kínálatunkat. Ha van egy szimpatikus autó, akkor a vásárlás előtt kitudja próbálni egy-két napra, hogy milyen használni az autót, így jobban fog dönteni. 

Autókölcsönző Budapesten
Autókölcsönző Budapesten

Milyen autót érdemes választani?

Az autó kiválasztásánál mindig segítünk. Attól függően, hogy személyeket, árut, bútort szeretne szállítani, hosszú vagy rövid távra vinné, ajánlunk egyet. Mindig figyelembe vesszük az autó iránti igényét, például, hogy dízeles vagy benzines autót szeretne, vagy azt, hogy manuális vagy automata legyen a váltó. 

Autóinkat az alábbi linken tekintheti meg: 

Autóbérlés

Rövid és hosszútávú bérlés

Nálunk lehetőség van arra, hogy rövid, közép és hosszú távon is béreljen autót. A rövid táv 1-3 nap, a közép táv 4-9 nap, a hosszú táv 10-30 nap. Természetesen minél hosszabb távra bérli az autót annál olcsóbb lesz a napi költség. Fontos megjegyezni, hogy nem csak a napi költséggel kell számolni, hanem a kaució díjával is. A napi km limit 300 km, az extra km 20 Ft / km. Ha rendszeresen bérel tőlünk, akkor különböző kedvezményekkel tudunk kedveskedni.

Mire van szükség a bérléshez?

Semmi különösebb dologra nincs szükség, szinte csak azokra a dolgokra, amelyeket amúgy is ott tart a tárcájában. Magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Autókölcsönző Budapesten
Autókölcsönző Budapesten

Szolgáltatásaink

Mint minden gépjármű üzembentartó, mi is rendelkezünk kötelező felelősségbiztosítással arra az esetre, hogyha a bérlőnk egy másik autó tulajnak az autójában kárt okoz. A kötelező felelősségbiztosítást minden esetben tartalmazza a bérleti díj.

Ezen felül Ön választhat opcionális biztosításaink közül. Ezek közül néhány: a bérlő saját hibájából eredő kár önrészének csökkentésére, vagy lopáskár önrészének csökkentésére szolgáló biztosítások. Természetesen az utasok biztonsága még fontosabb: szintén opcionálisan kérhető utasbiztosítás is.