Tartós autóbérlet

Ha hosszabb időre szeretne autót bérelni, akkor van lehetősége tartós autóbérletre. Személygépkocsik és tehergépkocsik érhetőek el, tisztán és jó állapotban adjuk át ezeket.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Tartós autóbérlet

Tartós autóbérlet

Manapság nagyon népszerű dolog az, hogy az emberek autót bérelnek. Az emberek nagyrésze általában rövid időre szokott autót bérelni, de manapság egyre gyakoribb, hogy akár 10-30 napra is bérelnek autókat.

Sokan egyáltalán nem tartanak fenn autót. A nagyvárosi tömegközlekedés általában megtudja oldani az A-ból B-be jutást. Sokan azért sem tartanak fenn autót, mert Budapest sok kerületében, illetve más nagy városokban rendkívül nehéz parkolni a sok autó és a parkolási rendszer miatt. Ráadásul a garázs bérlés is rendkívül drága, sokan meg nem szívesen tárolják az autójukat az utcán.

Fenttartani egy autót pedig még inkább drága. Szervizbe vinni, tankolni, tisztítani, és folyamatosan költeni rá, amikor amortizálódik a gépjármű. Ha nincs szüksége folyamatosan autóra, azonban van olyan időszak (nyaralás, munka) amikor szüksége van több napig arra, hogy legyen autója, akkor keressen fel minket. A tartós autóbérlet egy olcsóbb megoldás.

Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon vagy írjon nekünk üzenetet az info@bojtarberauto.hu címre. Várjuk megkeresését!

Milyen helyzetekben érdemes autót bérelni?

A tartós autóbérlet sok esetben nagyon jó. Ha szeretne elutazni hosszabb időre, akkor jó választás a bérautó. Sokan négy vagy öt személyes autót tartanak fent, azonban egy nagyobb nyaralás alkalmával nem ritka, ha többen szeretnénk menni. Ehhez azonban nagyobb autó kell. Egy 10-14 napos nyaralásnál pedig sok csomag is van, így fontos a nagy autó.

Ha valaki autóval jár dolgozni, a munkájához elengedhetetlen az autó, de az az autó váratlanul meghibásodik, és a szerelés hosszú napokat, akár heteket vesz igénybe, akkor jó, hogyha van egy bérautó. Akkor is szoktak bérautót igénybe venni, amikor külföldi vendégek jönnek, akiknek szükségük van autóra, de nem autóval érkeznek az országba, és hosszabb ideig maradnak is.

Bármilyen helyzet is legyen, keressen fel minket, hogyha bérelni szeretne autót.

Tartós autóbérlet
Tartós autóbérlet

Autóbérlés Budapesten

Az autóbérlés Budapesten megy vége. Van lehetőség arra, hogy eljön hozzánk, a 1037 Budapest, Bojtár u. 78. címre. Itt áttudja venni az autót. Van továbbá arra is lehetőség, hogy elvigyük az Ön otthonához az autót. Ez akkor jó megoldás, hogyha nyaralni viszi az autót, így már egyből el is kezdhet bepakolni. Olyan lehetőség is van, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre visszük el az autót, igazodva a megérkezéséhez.

Mit takar a tartós autóbérlés?

Létezik rövid távú bérlés, ez általában 1-2 nap. Van középtávú bérlés, az 3-9 nap. Illetve van a hosszútávú bérlés, amely 10-30 napot takar. A tartós autóbérlés ez utóbbira vonatkozik leginkább. Ha rendszeres bérlőnk lesz, akkor különböző kedvezményekkel még olcsóbban és jobban juthat hozzá az autókhoz. Ha egyszer minket választott, és elégedett velünk akkor válasszon minket következő alkalommal is!

Tartós autóbérlet
Tartós autóbérlet

Az autóbérlés előnyei röviden

Nem kell kifizetnünk azokat a dolgokat, amiket az autó tulajdonosának ki kell. Ilyen például a kötelező biztosítás, a CASCO, az adó, a szervizelés, a gumi csere, a rendszeres tisztítás. 

Nem kell olyan problémákkal foglalkoznunk, mint az autónak az állapota. Ha bérlünk autót, akkor biztos, hogy egy újabb autót fogunk kapni, ami 100%, hogy jól fog működni. Ha saját autónk van, akkor bármikor jöhet egy motorhiba, vagy bármi más. Ráadásul az ilyen problémák sok esetben hetekbe telnek, hogy megoldódjanak. Ha bérlünk autót és azzal az autóval bármi történne azonnal kap az ember egy új autót.

Előny még, hogy ki tudjuk választani az autót. Minden célhoz más-más autó illik, más autót kell választani városi közlekedésre, és más autót kell választani egy nagyobb útra. Cégünk ebben is segít.