Koronavírus tájékoztató

Annak érdekében, hogy a koronavírus terjedését lelassítsuk, vagy ahhoz ne járuljunk hozzá, különleges óvintézkedéseket vezettünk be. Autóinkat ózonnal és vírusellenes szerekkel fertőtlenítjük, különös tekintettel a gyakran érintett területekre.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Koronavírus tájékoztató

Vigyázzunk egymásra!

A jelenlegi koronavírus helyzet fenekestől felforgatta az egész világ életét. Akármerre jártunk, bármely adást hallgattuk, mindenhonnan azt kommunikálták, hogy maradjon otthon az ember. Hisszük, hogy jelen esetben tényleg ez a legokosabb döntés, hiszen életeket menthetünk vele. 

Ugyanakkor van, hogy mégis menni kell. Az autókölcsönzés az egyik legkiválóbb alternatíva, ha nem tehetjük meg, hogy otthon maradjunk, azonban saját gépjármű hiányában nem szeretnénk a tömegközlekedés kockázatainak kitenni magunkat.

Rendkívül fontos, hogy a jelen helyzetre való tekintettel a legbiztonságosabb utazási formát válasszuk. Ha utazni kényszerülünk, akkor azt a legrövidebb idő alatt le tudjuk bonyolítani, minél rövidebb idő alatt. 

A koronavírus miatti intézkedéseink

A járványra való tekintettel fokozott óvintézkedéseket vezettünk be, melyek betartására ügyfeleinket is kérjük. Annak érdekében, hogy a fertőzések kockázatát elkerüljük, ózongenerátorral fertőtlenítjük gépjárműveinket, emellett külön figyelmet fordítunk azokra a felületekre, melyek közvetlen fizikai kontektusnak vannak kitéve. Munkatársaink minden esetben a megfelelő védőfelszereléssel felszerelkezve adják át az autót, melyre tisztelettel kérjük Önöket is.

Amit elvárunk jelen helyzetben, hogy a fertőzés terjedésének érdekében a következő óvintézkedéseket tartsák be:

- Koszos zsebkendőiket, üres palackokat kérjük semmiképp ne hagyjanak a bérelt gépjárművekben

- Ha betegnek érzi magát, kérjük, hogy ne béreljen autót

- A gépjárműben tartózkodva kérjük a könyökhajlatba köhögjenek, vagy tüsszentsenek

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Koronavírus tájékoztató