Kisteherautó kölcsönzés

Ha kisteherautóra van szüksége költözés, szállítás, vagy bármi más miatt, akkor keressen fel minket. Többféle kisteherautónk van, rövid és hosszútávra bérelhetőek.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Kisteherautó kölcsönzés

Kisteherautó kölcsönzés

Az életben lehetnek olyan pontok, amikor bizony kisteherautóra van szükségünk. Ha nincs az ismeretségünkben olyan, aki rendelkezne ilyen gépjárművel, akkor nincs más hátra, mint hogy béreljünk egyet. Sok olyan eset van, amikor szükségünk lehet kisteherautóra. Költözködésnél, valami nagy, vagy sok tárgynak a szállításánál, vagy esetleg azért, mert a saját autónkat nem akarjuk annak a bizonyos célnak kitenni. Ezen kívül még számtalan oka lehet annak, hogyha az ember kisteherautót szeretne. 

Ilyen esetekben a legjobb, hogyha tőlünk bérel egy kisteherautót. Kínálatunkban többféle kisteherautó található.

A kisteherautókat tisztán és jó állapotban adjuk át. Van lehetőség egyszeri bérlésre, de rendszeres bérlésre is. Visszatérő ügyfeleinknek kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal szolgálunk. Igény esetén útvonaltervezéssel, pályamatricával, kiegészítő szolgáltatásokkal segítjük Önt abban, hogy problémáját megoldjuk.

Miért jó választás kisteherautó kölcsönzése?

A feltételek abszolút tiszták, egyértelműek, korrektek. A kölcsönzésnek fix ára van, amelyről előre fog tudni. Ha gyakran kell használnia kisteherautót, de nem naponta, akkor sokkal jobb megoldás az, hogyha ezekben az időkben bérel egy autót. Ha nem használja gyakran a teherautót, akkor is vannak költségek. Adó, biztosítás, fenntartás, tárolás – ezek csak az alap költségek. 

Erre még rájönnek a különböző meghibásodásoknak a megjavításai. Azonban ezekkel nem kell foglalkozni akkor, hogyha bérel autót. Csak a weboldalunkon feltüntetett költségeket kell kifizetnie.

Kisteherautó kölcsönzés
Kisteherautó kölcsönzés

Milyen autót válasszak?

A választásban természetesen segítünk, hiszen mi jól ismerjük a saját autóinkat. Önnek elég elmondani azt, hogy mit szeretne, mit fog csinálni az autóval. Más eset az, amikor több embert szeretne szállítani, és más az, amikor például költözködni szeretne. Figyelembe vesszük a célt, az igényeit és úgy ajánlunk Önnek egy autót.

Autóink műszakilag kifogástalan állapotúak. Rendszeresen szervizelt, az évszaknak megfelelően felkészített, megbízható furgont, kisteherautót kínálunk Önnek. Igény szerint kiegészítő szolgáltatásokat (útvonaltervezés, pályamatrica, GPS-bérlés) is nyújtunk. Az autókat minden esetben tisztítva adjuk át.

Kisteherautó kölcsönzés ára

Mercedes Citan 109 CDI autóbérlés rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 8000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 6000 Ft / nap.

Mercedes Sprinter 316 CDI és a Opel Movano 2.5 CDTI Emelőhátfalas autók rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 12 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 11 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

Peugeot Boxer City-Box rövid távú bérlés esetén (1-2 nap) 15 000 Ft / nap, középtávú bérlés (3-9 nap) 13 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés (10-30 nap) 10 000 Ft / nap.

Citroen Jumper Autómentő 6 órára 15 000 Ft, 24 órára 25 000 Ft, sofőr bérlése esetén plusz 2500 Ft / óra.

Kisteherautó kölcsönzés