Autóbérlés non stop

Ha autót szeretne bérelni, akkor keressen fel minket. Autóink szervizeltek, karbantartottak, mindig kitisztítva adjuk át őket.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Autóbérlés non stop

Autóbérlés non stop

Az autóbérlésre rengeteg indok lehet. Szerencsés eset az, amikor előre eltervezett az utazás és a bérlés, azonban van olyan eset is, amikor azonnal kell bérautó. Ez lehet olyan eset, amikor a saját autója lerobban például. Ha ez útközben történik meg, akkor nem csak bérautót tudunk adni, hanem autómentőt is, akár sofőrrel együtt.

Ha sürgősen szüksége van autóra, akkor keressen fel minket. A lehetőségekhez mérten segítünk. Az autóinkat át lehet venni telephelyünkön, de 5-10 ezer forintért egyedi címre is elszállítjuk. Autóink között sokféle autó található, mind tiszta, szervizelt, jól karbantartott jármű.

Ha autót szeretne tőlünk bérelni, akkor elsősorban keressen fel minket telefonon. Ezt megteheti a +36 (20) 254 6475 számon. Ha nem sürgős az autóbérlés, akkor írhat nekünk emailt az info@bojtarberauto.hu címünkre, vagy az ajánlatkérés oldalunkon is üzenhet nekünk. Várjuk megkeresését!

Autóbérlés rövid és hosszútávra

Az autóinkat lehet bérelni hosszú és rövid távra egyaránt. A pár órától az egy hónapig tartó időszakig lehet bérelni autókat. Minél hosszabb ideig bérli az autót a napi díja annál kevesebb. Ha rendszeres ügyfelünk lesz, akkor különböző kedvezményekkel tudunk kedveskedni, hogy még egyszerűbb és jobb legyen a bérlés. A cégünk az egyénre szabott feltételekre is nyitott!

Autóbérlés non stop
Autóbérlés non stop

Autóbérlés menete

Az autóbérlés rendkívül egyszerű. Először is keressen fel minket telefonon, vagy más formában. Ha ez megtörténik, akkor minden adatot egyeztetünk előre. Például azt, hogy milyen autót szeretne, hány napra szeretne stb. Ha ezeket az adatokat egyeztetjük akkor előre el tudjuk készíteni a szerződést.

Az autó átadás napján kész szerződéssel érkezünk, amelyet csak alá kell írnia. Ha aláírta és kifizette a bérleti díjat és a kauciót, akkor már indulhat is, átadjuk a kulcsot. Az autóbérlés nálunk egyszerű, gyors és rugalmas.

Mi kell az autóbérléshez?

Mi tudjuk, hogy ügyfeleinknek számít a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés. Ezért a bérléséhez csak a következőkre van szükség. Magánszemélyek esetén személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány, cégek esetén pedig cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A kaució és a bérleti díj megfizetése után azonnal indulhat is!

Autópark

Az autóparkunkban sokféle autó megtalálható. Vannak nagyobb és kisebb autóink, így akár városi közlekedésre és hosszabb utakra is tudunk autót adni. Az egyedi igények és szokások nagyon fontosak a kényelem és a biztonságos utazás érdekében. Ezért van dízeles és benzines autónk, valamint manuális és automata váltós autónk. Ha elmondja az igényeit akkor tudunk Önnek ajánlani autót. Tekintse meg autó kínálatunkat!

Autóbérlés
Autóbérlés non stop
Autóbérlés non stop

Autóbérlés külföldre

Autóinkat lehet bérelni természetesen külföldre is. Minden esetben ossza meg velünk az utazásának a célját, mivel bár támogatjuk a külföldi bérbe adást, azonban például görögországi és bulgáriai utakat nem tudunk támogatni. Mindenképp ossza meg velünk az utazásának a célját.

Külföldi utakra egyterű, nagy családi autókat szoktunk javasolni, hiszen ezek az autók valóak inkább a hosszútávú utazásra. Ráadásul ezekben az autókban kényelmesen elférnek az utasok és a csomagok is. 

Autóbérlés üzleti útra

Autóinkat lehet bérelni üzleti utakra is, akkor is, hogyha az külföldi van. Ugyanazok a szabályok érvényesek itt is, mint a külföldi utazásnál. Fontos azonban, hogy minden utazás előtt ellenőrizzük azt, hogy milyen matricákra lesz szükségünk, és milyen szabályoknak kell megfelelnünk. Ha felhív minket akkor tudunk ebben segíteni. Ha magasabb kategóriájú autóra van szüksége egy üzleti útra, akkor hívjon minket.