Mi a teendő, hogyha balesetet szenved a bérautóval?

Ha a bérautóval bármilyen probléma történne, akkor fontos, hogy azonnal értesítsen minket. Akár csereautót is tudunk biztosítani, hogyha szükség van rá.

  1. Autóbérlés Budapest
  2. Mi a teendő, hogyha balesetet szenved a bérautóval?

Mi a teendő, hogyha balesetet szenved a bérautóval?

Bármennyire is vigyáz az ember, sokszor úgy történik probléma, hogy ő abszolút nem volt hibás. Ilyen például az, amikor egy másik autós meghúzza a bérautót. Vannak kisebb balesetek, mint a meghúzás, koccanás, neki tolatás valaminek, stb. Azonban vannak nagyobb balesetek is.

Ha valami történt az autóval, akkor feltétlenül értesíteni kell az autókölcsönzőt. Mindenféleképpen tájékoztatni kell a céget arról, hogy mi történt, ki kell kérni a véleményüket. Minden eset más és más így mindig más a teendő. Az ilyen esetek miatt fontos, hogy biztosítást kössön. Ha az autó a továbbiakban már nem használható, akkor természetesen tudunk adni csereautót. 

Nálunk az ilyen esetek rugalmasan, könnyen és egyszerűen vannak kezelve. Ha tőlünk szeretne autót bérelni, akkor feltétlenül keressen fel minket telefonon a +36 (20) 254 6475 számon, vagy emailben az info@bojtarberauto.hu címen. Várjuk megkeresését!

Autóbérlés menete

Az autóbérlés menete rendkívül egyszerű. Először is keressen fel minket bizalommal. Ha felvettük egymással a kapcsolatot akkor megbeszélünk minden részletet. Megbeszéljük, hogy milyen okból szeretne autót, így ajánlani is tudunk Önnek autót. Megbeszéljük azt is, hogy milyen időintervallumra szeretné az autót, hol szeretné átvenni és leadni, és milyen formában szeretne fizetni.

Ezek alapján mi már előre elkészítjük a szerződést. Amint aláírta és kifizette a bérleti díjat és a kaució összegét már át is adjuk a kulcsot. Az előre megbeszélt helyen és időpontban pedig leadhatja az autót. Fontos, hogy ne késsen!

Mit a teendő, ha balesetet szenved a bérautóval?
Mit a teendő, ha balesetet szenved a bérautóval?

Autópark árakkal

Többféle személygépjárművet tartunk autó parkunkban. A Mercedes Benz A 180 CDI autó rövidtávú bérlés esetén 7000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 6000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 5000 Ft / nap.

A Renault Megane Scenic 2.0 16V, Kia Carens, Peugeot 308 HDI, Mercedes Benz Vaneo 1,7 CDI, Chrysler PT Cruiser 1.6 16V autók esetében a rövidtávú bérlés 8000 Ft / nap, középtávú bérlés 7000 Ft / nap, hosszútávú bérlés 6000 Ft / nap.

Az Opel Zafira 1.6 Elegance, Opel Zafira 1,9 D autóknál a bérlés: 9000 Ft / 8000 Ft / 7000 Ft naponta. A VW Golf Variant, Mini Cooper Clubman autóknál a bérlés: 12 000 Ft / 10 000 Ft / 8000 Ft naponta. A BMW 320 D Touring autó ára rövidtávú bérlés esetén 16 000 Ft / nap, középtávú bérlés esetén 15 000 Ft / nap, hosszútávú bérlés esetén 14 000 Ft / nap.

A kaució összege minden autónál más. 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed a kaució. Ezek az árak kiegészülnek a különböző extrákkal.

Autóbérlés Budapest

Autóinkat Budapesten tudja átvenni telephelyünkön. A fentebb bemutatott módon előre megbeszélünk minden részletet, majd amikor az autóbérlés napjára kerül a sor akkor már csak alá kell írnia a szerződést valamint ki kell fizetnie a költségeket.

Van arra is lehetőség, hogy nem a telephelyünkön veszi át az autót, hanem egy választott címen. Van lehetőség arra, hogy elszállítsuk az autót például otthonához, vagy a repülőtérre. Az ilyesfajta igényét kérjük mindig előre jelezze nekünk. Ha autót szeretne bérelni, akkor kérjük keressen fel minket mihamarabb!

Mit a teendő, ha balesetet szenved a bérautóval?
Mit a teendő, ha balesetet szenved a bérautóval?

Autóbérlés külföldre

Természetesen van lehetőség arra, hogy külföldre vigye a nálunk bérelt autót. Ilyenkor minden esetben fontos, hogy előre tájékoztasson minket a céljáról, és arról is, hogy melyik országba tervezi vinni az autót. Alapvetően az Európai Unió tagországaiba engedélyezett az autóinknak az átvitele, azonban egy bulgáriai vagy egy görögországi utat egyáltalán nem tudunk támogatni.

A külföldi utazások során mindig nagyobb autót adunk, hiszen ezekbe lehet pakolni, illetve fogyasztásügyileg is gazdaságosabb. Ha autóparkunkat elnézve nem tudja, hogy melyik autó lenne a jó megoldás, akkor keressen fel minket, hiszen segítünk választani. 

Rövid és hosszútávú autóbérlés

Az autóinkat lehet egyszer vagy rendszeresen, illetve hosszabb és rövidebb távra is bérelni. A rövid távú bérlés az 1-2 nap, a közép távú bérlés a 3-9 nap, és a hosszú távú bérlés a 10-30 nap. Az autóinkat minél hosszabb időre bérli annál olcsóbb a napi bérleti díj, azonban a kauciós díj nem változik.

Fontos figyelembe venni, hogy hány napra van szüksége az autóra. Mivel a táv növelésével csökken az ár, így van olyan, hogy jobban megéri 1-2 nappal tovább bérelni az autót a költségek szempontjából. Mi mindig törekszünk arra, hogy a legjobb megoldást találjuk meg. A bérlés végeztével pontosan kell visszahozni az autót, ha túl sok késes van, akkor akár egy nap felszámolásra kerülhet. 

Mit a teendő, ha balesetet szenved a bérautóval?